Cu o carieră plină de performanțe, incluzând lansări precum “We Got That Cool” alături de Afrojack și Icona Pop, “Just Wanna Be Loved” cu ALOK sau “Complicated” în colaborare cu Steve Aoki, superstarul belgian Yves V revine în forță alături de INNA și Janieck pentru piesa “DÉJÀ VU”.

INNA este regina muzicii dance, fiind unul din cele mai de succes nume din industrie. Cu un șir lung de hit-uri, precum “Hot” sau “UP”,  ce au obținut multi-platină, artista a colaborat cu unele din cele mai importante nume la nivel global, amintind aici de J Balvin, Sean Paul, ALOK sau Sofi Tukker. Mai mult de atât, lansările ei solo au dus-o până în punctul în care astăzi spunem despre INNA că este cel mai bine vândut artist român. Cantautorul olandez Janieck completează acest trio de senzație, format din talente europene, ce face din “DÉJÀ VU” un hit. Janieck a colaborat în trecut cu Lost Frequencies și a scris pentru artiști ca Alle Farben, iar astăzi imprimă energie celei mai noi lansări marca Spinnin’ Records.

“DÉJÀ VU” îmbină o producție electrizantă ce umple orice încăpere, cu melodia catchy cântată de vocea memorabilă a INNEI și timbrul puternic al lui Janieck. “You haunt me like Déjà vu” este versul cu care rămâi, versul ce-ți dă energie și emoții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.