Dupa 3 ani de pauza, timp in care artistul a trecut prin diferite procese de creatie pentru noul album, Mihail revine cu – Chosen One – primul single extras de pe materialul ce se va lansa in urmatoarele luni.

 

“Chosen One” este o piesa despre necesitatea reconectarii cu vocea noastra interioara. Scrisa si produsa de Mihail, alaturi de colaboratorii sai frecventi – Sergiu Socaciu si Dan Petean – piesa este insotita de un videoclip cinematic filmat in Cluj Napoca in decursul a 9 zile. Materialul video serveste ca o metafora pentru mesajul piesei si noul concept muzical al artistului, ce imbina dragostea, relatiile interumane si spiritualitatea, urmand ca acesta sa fie lansat si sub forma de scurt metraj.

 

 

„Noi, oamenii, avem capacitatea de a schimba lumea din jurul nostru prin alegerile pe care le facem, moment cu moment. «Chosen One » este despre necesitatea conexiunii fiecaruia cu vocea interioara, dar si despre iesirea din zona de confort si alinierea deciziilor pe care le luam in raport cu ceea ce simtim.” – Mihail

 

 

Cantaret, producator si pasionat de arta, Mihail este unul din primii artisti de pop experimental care au reusit sa cucereasca topurile de muzica mainstream.

 

Dupa un debut mai timid cu primele piese, Mihail lanseaza in 2015 „Ma ucide ea”, piesa care urma sa devina un hit national, stand pe prima pozitie a topurilor pentru saptamani la rand, devenind a doua cea mai difuzata piesa din 2016.

 

Un an mai tarziu, in 2017, Mihail lanseaza „Who You Are”, piesa care urma sa cucereasca topurile din Romania si Italia, devenind in 2018 cea mai difuzata piesa internationala din Italia si strangand, pana in prezent, peste 17 milioane de stream-uri pe Spotify.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.