Explozie de energie și culoare. Așa se poate descrie Seara Dansurilor de la Dancing on Ice – Vis în Doi. Sâmbătă seara, la Antena 1, perechile au făcut spectacol pe patinoar, aducând în fața telespectatorilor un show de zile mari. Cea de-a patra ediție a fost deschisă de stilul disco, pregătit de Oase și Andreea, care au încântat publicul și juriul cu mișcări și prize noi, dar și cu costumele inedite. Jean Gavril și Ana au patinat pe ritmuri de rock’n’roll și au demonstrat încă o data că performanța la care au ajuns pe gheață este și la nivel de echipă, nu doar individual, lucru apreciat de membrii juriului. Ruby și Zsolt au încins atmofera cu ritmuri latino și cu câteva prize care au ținut cu sufletul la gură pe toată lumea. “Nu mă așteptam să faceți asta”,  le-a spus Simpna Pungă la finalul numărului. Nicolai Tand și Daniela au valsat în ritm parizian, însă accidentările amândurora din ultima perioadă și-au spus cuvântul, iar asta s-a reflectat și în notele juriului. Carmen Grebenișan și Lilian au făcut senzație pe ritmuri de tango, dansul lor obținând aseară cele mai mari note din concurs. Pasiunea cu care au dansat, ridicările dese, secvențele de pași, toate le-au adus aprecierea juriului, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa lor. A fost o seară extraordinară și pentru Sore și Grațiano. Stilul vogue patinat pe acordurile lui John Legend, coregrafia bine aleasă și fluiditatea pe gheață a fost combinația care i-a plasat pe primele locurile ale clasamentului. Deși cu multe emoții pe gheață, Natanticu și Maria au adus dansul și umorul pe patinoar, lucru ce i-a salvat de la o posibilă eliminare.

Ruby/Zsolt și  Nicolai Tand /Daniela au fost cuplurile ce s-au duelat sâmbătă seara pentru a-și păstra locul în competiție. Voturile juriului au fost în unanimitate pentru Ruby și Zsolt, Mihai, Elwira, Cornel și Simona punctând faptul că au luat în considerare nu doar prestația de la duel, ci și evoluția de-a lungu show-ului. Astfel, Nicolai Tand și Daniela au ajus la finalul aventurii lor pe gheața de la Dancing on Ice – Vis în doi, însă au plecat cu aprecierile și respectul tuturor pentru munca și efortul depuse în toată această perioadă.

Ediția de sâmbătă a venit și cu o noutate. Provocarea juriului este un element nou apărut prin care concurenții trebuie să introducă în numerele viitoare o secvență de pași arătată de Cornel Gheorghe și Simona Pungă. De la o ediție la alta ștacheta este ridicată tot mai sus, iar pentru a ajunge în fruntea clasamentului eforturile și concentrarea vor fi tot mai mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.