Imperiul Leilor

 

În această seară, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu redeschid porțile Imperiului pentru o nouă rundă de investiții în business-uri și idei creative. Pentru unii dintre concurenți, întâlnirea cu leii va fi un adevărat carusel de emoții.

 

Două tinere antreprenor vin în Imperiul Leilor cu o platformă de servicii cosmetice, make-up, frizerie și relaxare la domiciliul clientului. Extrem de emoționate de întâlnirea cu investitorii, fetele vor încerca să obțină 60.000 de Euro pentru 12% din afacerea lor. ”Te rog, nu mai plânge!”, va spune mama uneia dintre concurente, înainte să intre în Imperiu. ”Ne aflăm într-o epocă în care oamenii vor confort și răsfăț, iar serviciile importante frecvente să fie livrate acasă. Timpul este prețios, de aceea noi ușurăm viețile femeilor, dar și ale bărbaților, prin servicii de înfrumusețare și relaxare acasă. În 6 luni plănuim să ajungem la sute de comenzi și un venit de 20.000 de euro/lună”, vor spune acestea în fața posibililor investitori.

 

Dan Șucu nu crede în propunerea lor, în ciuda faptului că le consideră foarte bine organizate: ”Sunteți foarte pregătite, sunteți doritoare să faceți treabă, v-ați ales însă o zonă care are o foarte mare problemă în ceea ce privește fiscalizarea. Și dacă am dreptate, în clipa de față voi nu aveți o afacere aici, până când statul roman nu va înțelege în totalitate apăsarea pe care o pune pe muncă. Și nu cred că o va face prea curând!”, le va zice Dan Șucu.

 

Retragerea lui Dragoș Petrescu din negociere o va afecta atât de tare pe una dintre tinere încât va fi la un pas de leșin. Dr. Wargha Enayati va interveni rapid pentru a-i oferi primul ajutor. ”Când a început Dragoș să vorbească m-a luat o durere de cap…”, va spune tânăra, vizibil afectată de moment. Cum se va încheia negocierea celor două vedem astăzi, de la ora 21:30, la Imperiul Leilor. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO!

Las Fierbinți

În seara aceasta, în Las Fierbinți, Dorel se duce la filarmonică să se angajeze pianist, dar înainte de toate dă o probă cu Bobiță să-și demonstreze talentul.

 

Giani s-a gândit, și-a pus rotițele în mișcare și își face firmă „care e scutită, nu plătește TVA”. Singurul impediment avut în tot acest demers e numele, dar, în final, îl alege pe cel mai bun: Giani Orlando SRL. Însă nu e singura firmă nou înființată, apare și competiția, Nicu Rață SRL.

 

Celentano se trezește din beție și descoperă cu stupoare că lângă el, în pat, e o femeie. „Ce mi se întâmplă mie e la titlul emisiunii Șoc și groază. De ce eu, de ce? Sunt hotărât, plec la capătul pământului, mie mi-e rușine să mă mai uit în ochii mei. Mai bine mă trezeam mort. Mă duc în Austria, la canguri”, va spune el. Cine este femeia care îi provoacă lui Celentano toată această stare, aflăm în seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți.

 

Robi descoperă ceasul bun, diferit de cel rău, care îi aducea numai ghinioane, printre care așteptarea serialului de seara. Ceasul obișnuit nu reflecă realitatea din teren și intervine flerul lui de polițist să-i rezolve problemele. Norocul lui este că mai are o mână liberă, pentru ceasul bun. Teoria lui e complexă, iar Dalida și Vasile încearcă cu greu să o înțeleagă.

 

În fiecare miercuri și joi, de la 20:30, Las Fierbinți aduce comedia în casele românilor. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.