De curând, INNA a sărbătorit creșterea comunității de pe YouTube la peste 7 milioane de abonați, moment extraordinar de a celebra alături de fani.

 

Artista a pregătit un concert pentru a prezenta versiunea live a mai multor piese din prima parte a albumului, lansat la începutul acestui an, ”Champagne Problems” cum ar fi ”Lonely”, ”Love Bizarre”, ”Solo”, ”Baby”, ”Ready Set Go”, dar și hitul ”Up”, single care se bucură de multă atenție din partea publicului și susținere din partea radiourilor din lume.

 

INNA – 7 Million Subscribers YouTube Concert | DQH Performance

https://www.youtube.com/watch?v=QnUed5I4-2E

 

INNA a lansat de curând cea de-a doua parte a albumului ”Champagne Problems” care include 8 piese printre care ”Cryo”, ”Millenium”, ”Take Me Home”, ”Kumera”, ”Oxygen”, ”Karma”, ”Breathless” și ”Don’t Let Me Down”.

 

”Cryo” este piesa de rezistență a albumului, catchy, plină de energie, care te va face să cânți și să dansezi întruna.

 

Întregul album a fost compus în cadrul celor 16 zile de sesiune muzicală numită Dance Queen’s House pe care artista le-a petrecut izolată într-o casă cu producători și compozitori alături de care a lucrat pentru a lansa piese noi, dar și pentru a-i aduce pe fani și mai aproape de universul ei prin cele 8 vloguri postate pe canalul de YouTube al artistei.

 

Și pentru acest album, INNA a colaborat cu Marcel Botezan, Sebastian Barac, Minelli, Alex Cotoi.

 

Albumul poate fi accesat pe canalul de YouTube al artistei aici, dar și pe magazinele digitale.

 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLgutwGMAW6_SDPSlwwxqF9XaX_tpA2Z2U

 

Superstarul internațional INNA marchează o nouă reușită în carieră: la momentul actual este artista cu cele mai multe clipuri pe YouTube ce depășesc 1 milion de vizualizări din LUME!

 

Portofoliul impresionant al INNEI este comparabil cu cele mai mari nume din industria muzicală globală, dar începând de astăzi, INNA are 269 de videoclipuri pe YouTube ce depășesc 1 milion de vizualizări, iar acest număr o clasează pe prima poziție, conform Kworb. Pentru o mai bună înțelegere a acestei reușite, Arianna Grande are 268 de videoclipuri, Taylor Swift 231, Shakira 187, Katy Perry 168, iar Rihanna 119.

 

La finalul anului trecut, INNA a lansat single-ul ”Up” cu Sean Paul, unul dintre cei mai mari artiști din lume și are deja aproaope 40 de milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a fost compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu, Alex Cotoi, Sean Paul, produsă de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versuri de Minelli, Sean Paul.

 

INNA x Sean Paul – Up

https://www.youtube.com/watch?v=8Fl6d_fSRNs

 

 

INNA are 7 milioane de subscriberi pe YouTube și peste 5,3 miliarde de vizualizări pe YouTube, numărul 6 după artiști europeni precum Dua Lipa, Adele, Ellie Goulding, Anne Marie, Little Mix.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.