10 săptămâni! Atât s-a scurs de la momentul în care Daniel Pavel a coborât cu un elicopter și i-a anunțat pe membrii celor două triburi că distracția s-a încheiat și este vremea pentru cea mai puternică aventură a vieții lor. De atunci, totul a devenit mai dificil, iar implicarea lor mai mare. Unii au părăsit competiția, alții s-au alăturat. Toți au un singur gând: că pot fi următorul SURVIVOR!

Proba de aseară a început cu aflarea mizei care a adus fericirea pe chipul concurenților: în cazul unei victorii îi așteptau mesaje de la familie. Cu gândul că ar putea afla vești de la oamenii pe care îi iubesc și cărora le duc dorul, membrii triburilor au dat totul pe traseu. Pentru prima dată în acest sezon, victoria în Jocul de Comunicare le-a aparținut Faimoșilor! Aceștia au avut parte de vești de la cei dragi, dar și de multe lacrimi și emoții.

Ceea ce a urmat a reprezentat un șoc pentru membrii echipei Faimoșilor. Când Daniel Pavel a anunțat concurentul care va pleca acasă, colegii au fost total surprinși. Publicul a decis: competiția s-a încheiat pentru Cătălin Zmărăndescu. ”Mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția, am fost eu, nu m-am schimbat. Dacă ar fi să mă rezum la un singur lucru, ar fi acela că este o experiență pe care nu o să uit prea ușor”, au fost primele cuvinte spuse de luptător la aflarea veștilor.

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:56. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 26.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.9 puncte de audiență și 11.6% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de români s-au bucurat de emoțiile aduse de Jocul de Comunicare, iar în minutul de aur, la ora 21:34, aproape 2.2 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

Duminică seara, cel mai puternic sezon al show-ului fenomen Survivor România revine la PRO TV! Urmează o săptămână încărcată de surprize și provocări din cele mai dificile. Concurenții rămași în competiție sunt pregătiți să-și depășească încă o dată limitele, așa că fiți alături de ei.

Până la începerea unei noi săptămâni, puteți revedea momentele favorite pe VOYO. Nu uitați că Survivor se vede duminica, de la ora 20:00 și luni și marți, de la 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.