O dată pe săptămână emoțiile cresc deoarece jucătorii au ocazia de a lupta pentru rămânerea în competiție. Este seara în care fiecare echipă lasă deoparte orice conflict și pregătește strategia prin care să câștige pentru a nu pierde un membru al tribului. Deja aflați în avantaj prin oamenii în plus, Războinicii au visat la o nouă victorie. Faimoșii aveau o motivație clară: să nu piardă, pentru a doua săptămână la rând!

Un joc extrem de echilibrat, ajuns la ștafetă, a arătat de ce Imunitatea rămâne miza pentru care nimeni nu dă înapoi. Până la urmă, seria meciurilor câștigate a continuat pentru Războinici. Cu 10 la 9 aceștia și-au asigurat o nouă seară de liniște și o nouă săptămână în care diferența dintre numărul membrilor echipei va crește.

Încă o dată, Marian și Elena au câștigat Imunitatea Individuală, așa că au mers la Consiliu cu încrederea că nici nu pot fi propuși spre eliminare, dar și că vor face nominalizări. La votul celor de acasă au ajuns TJ Miles, în urma votului de grup, dar și Cătălin Zmărăndescu și Mari Fica, în urma voturilor celor doi concurenți cu Imunitate.

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:59. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 29.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.8 puncte de audiență și 11.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură Jocul de Imunitate, iar în minutul de aur, la ora 22:20, peste 2.4 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe Survivor România!

Marțea trecută au avut ocazia de a primi mesaje de la prieteni. Astăzi, îi așteaptă o recompensă și mai mare. Așa că tot ce au de făcut este să lupte până la epuizare! Cine va câștiga o nouă probă pentru Comunicare, o nouă șansă de a afla ce fac cei dragi și de a primi un boost de energie, aflăm curând!

Survivor: Extrashow, emisiunea online prezentată de Zanni revine și în această seară. Iar invitată va fi tot Natalia Duminică, fosta concurentă din echipa Faimoșilor. După ce ieri a început o serie de discuții interesante cu Zanni, aceasta revine pentru a povesti mai departe din experiența ei.

Este seara emoțiilor, așa că nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO lupta pentru Comunicare! Un semn de acasă poate însemna totul în cea mai dificilă competiție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.