Este tot mai greu, iar concurenții înțeleg asta cu fiecare zi și cu fiecare probă. În cele peste 9 săptămâni de când a început competiția, triburile au trecut prin lupte extrem de diferite, prin recompense motivatoare, dar și prin momente tot mai dificile cauzate de problemele de sănătate sau de dorul de casă. Cu toate acestea, la intrarea pe traseu, nimic nu mai contează, obiectivul este unul clar: victoria!

Aseară, cele două echipe au avut parte de o motivație incredibilă: șansa câștigării unui grătar pe cinste, pregătit de un Chef local. Cu gândul că ar putea obține această miză importantă, triburile nu s-au dat la o parte din calea luptei și au reușit să ofere un joc puternic. Dacă săptămâna trecută Faimoșii au reușit să se impună în lupta pentru recompensă, a venit rândul Războinciilor să aibă parte de o cină copioasă.

La Consiliul de Exil, cele două echipe au așteptat cu emoție să vadă cine a obținut cel mai bun timp pe traseu! În tabăra Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu a fost cel mai rapid, așa că a putut trimite un coleg în Exil. Alegerea lui a fost TJ Miles! De cealaltă parte, Mihaela Stan a fost cea mai rapidă Războinică, iar ea a decis să-l trimită pe Relu în Exil pentru a treia dată!

https://www.paypal.com/paypalme/SCCREATIVEC

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 25.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.4 puncte de audiență și 18.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români au urmărit noile provocări prin care au trecut concurenții, iar în minutul de aur, la ora 21:57, peste 2.4 milioane de telespectatori au ales să-și încheie seara cu ochii pe PRO TV.

Au mai rămas doar câteva ore până la o nouă ediție! Faimoșii și Războinicii vor intra pe traseu cu un singur gând: siguranța rămânerii în competiție. Se anunță o luptă puternică pentru jocul care face diferența, care decide cine va ajunge la Consiliu pentru a face nominalizări și a trimite la votul publicului.

Și în această seară, Survivor: Extrashow revine pe VOYO! De această dată, alături de Zanni se va afla Natalia Duminică. Concurenta eliminată săptămâna trecută le va povesti tuturor despre experiența ei în competiție și va comenta ultimele întâmplări.

Nu ratați, de la 20:30, lupta pentru Imunitate care va decide ce echipă va mai pierde un membru! Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.