Bogan Ioan a revenit cu single-ul „Gemini”, însoțit și de videoclip

Streaming Link: https://bogdanioan.lnk.to/Gemini

După ce în ianuarie Bogdan Ioan ne invita să medităm asupra existenței noastre, acum artistul a revenit cu o piesă menită să ne transmită o stare de bine, caracteristică începutului de primăvară, intitulată „Gemini”. Precum mugurii care încep iar să înflorească, așa și Bogdan Ioan vorbește în discursul lui muzical despre sentimentele resimțite la începutul unei frumoase povești de iubire, care este pe cale să prindă contur.
Piesa disco-pop a fost scrisă de Iuliana Pușchilă și compusă de Marius Rozsdas (cunoscut sub numele de Magic Juice), cel din urmă s-a ocupându-se și de producția track-ului. În plus, acesta a lucrat cu Alex Psaroudakis la mix-ul și master-ul cântecului.

Videoclipul a fost regizat de Dorck și este alcătuit din mai multe cadre inspirate din tendințele virale de pe TikTok.

Bogdan Ioan a declarat: „Gemini ilustrează începutul acela de relație sau, mai bine zis, flirtul dinaintea unei relații. Pentru mine, fata care m-a marcat de la prima apariție se întâmplă să fie în zodia gemeni și, povestind cu producătorul piesei, Magic Juice, și cu Iuliana Pușchilă, cea care s-a ocupat de text, am ajuns la această idee. Fiecare dintre noi are o compatibilitate mai mare cu anumite zodii, iar kryponita mea este Gemini.”

Link YouTube: https://youtu.be/0c5pBiMc3rQ

Bogdan Ioan este un cântăreț român de muzică pop, fiind câștigătorul ediției din 2018 a concursului Vocea României.
Bogdan a ajuns viral pe Internt cu prima sa apariție în concurs. Cover-ul său al piesei „Earth Song” a lui Michael Jackson a acumulat peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Actul muzical incredibil a intrat în topul global The Voice Top 10 acts.
În 2021, Bogdan Ioan a lansat primul track în engleză, „Friday Mood”, un cântec fermecător, care îți transmite o stare de bine si cu un vibe retro de anii 80 unic. Bogdan Ioan și-a început anul 2022 cu piesa „If I”, un track emoționant cu și despre semnificațiile vieții.

 

BoyWithUke si blackbear lanseaza single-ul „IDGAF”

Stream: https://umusic.lnk.to/IDGAFPR

Astăzi, 18 martie 2022, cântărețul, compozitorul și producătorul BoyWithUke descoperă un nou single intitulat „IDGAF” [feat. blackbear] însoțit de videoclipul oficial. Piesa deschide calea pentru mult așteptatul său album de debut, Serotonin Dreams care va aparea vineri, 15 aprilie 2022.

BoyWithUke a spus: „‘IDGAF’ a fost atât de interesant pentru mine. Am auzit toate componentele melodiei îmbinându-se, iar lucratul impreuna cu blackbear a fost atât de distractiv și, pe deasupra, este un tip atât de talentat. Sunt atât de încântat să le arăt oamenilor ce putem face.”
Clipul muzical continuă exact acolo unde se oprește videoclipul „Long Drives”, deoarece BoyWithUke se trezește cu inima frântă după ce a fost indus în eroare de o persoana pe care a întâlnit-o online.

Făcându-și deja un nume cu aproape 700 de milioane de streamuri până în prezent, cu doar două melodii („Toxic” și „Long Drives”), noul album Serotonin Dreams este foarte așteptat și va include colaborări cu mxmtoon, Powfu și altii.

În urma sosirii lui Serotonin Dreams, BoyWithUke va incepe un turneu global în această primăvară. Turneul său principal începe pe 19 aprilie la Heaven din Londra; apoi va vizita mai multe țări din Europa și va încheia turneul în SUA pe 10 mai la The Roxy din Los Angeles și pe 12 mai la Bowery Ballroom din New York.

Ce știm despre BoyWithUke? Dacă scanați rapid TikTok, vă puteți da seama că este un artist muzical care scrie și produce toată muzica sa, creând melodii în camera sa de cămin pe GarageBand, în timp ce își ascunde fața de public cu masca lui strălucitoare.
Cel mai mare hit al lui de până acum a fost scris după ce un fan a comentat „fă o melodie despre prietenii toxici plzzzx”, iar răspunsul a fost melodia „Toxic”. Cântecul descrie cum te simti când îți dai seama că toți prietenii tăi sunt oameni groaznici (oameni fără de care probabil ar fi mai bine), dar gândul că ești singur te face să te simți și mai rău.

 

 

 

AMBER VAN DAY a lansat piesa „Good Morning“

Streaming link: https://umusic.lnk.to/GoodMorningPR

În ultimele luni, Amber Van Day a demonstrat că este o senzație a muzicii pop, lansând piese precum „See You In Tears”, împreună cu Ilira, „Touch” sau „Uh Oh”. De asemenea, aceasta a colaborat cu artiști precum Hugel, Martin Jensen, Alok, Wilkinson, Younotus, renumiții producători britanici, Goodboys (Meduza / Piece Of My Heart), și, cel mai recent, aceasta a scris track-uri alături de Cory, Jax Jones (Out Out feat. Charlie XCX & Saweetie), precum și Ava Max, Jonas Blue și R3HAB (Sad Boy).

Dar, mai presus de toate, cântăreața și compozitoarea carismatică a creat piese pop formidabile, care relatează povești autentice despre subiecte universale, scot în relief dificultățile unei relații de iubire și povestesc despre provocările pe care trebuie să le confruntăm zi de zi. Acum, Amber Van Day a revenit cu single-ul „Good Morning”, un track plin de energie și pozitivitate, care a luat naștere în Berlin.
„Am scris Good Morning în Berlin. Aveam o grămadă pe cap la acel moment, eram într-o relație neprielnică și mi se părea greu până și să mă dau jos din pat. Titlul a fost, la început, mai mult o glumă. Mi-am imaginat o scenă dintr-un film Disney, în care personajul principal se trezește, deschide ferestrele și începe să le cânte păsărilor. Este o secvență renumită”, a spus Amber Van Day referitor la cum a început procesul de creație al piesei „Good Morning”.
Dar, cântecele artistei de 25 de ani scot în evidență întotdeauna o portiță de salvare, câteodata dintr-o perspectivă îndrumată de speranță, alteori, dintr-o perspectivă ghidată de realism, dar sunt mereu autentice. Acest amănunt devine și mai evident în single-ul „Good Morning”, care te transportă pe alt tărâm atunci când îl asculți.

 

Machine Gun Kelly și BRING ME THE HORIZON au lansat single-ul “maybe”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=BDnldThOAhw
Machine Gun Kelly și BRING ME THE HORIZON au lansat single-ul “maybe”. În urma mega-anunțului privind cel de-al șaselea album de studio al lui Machine Gun Kelly, „mainstream sellout”, care include lista de melodii și grafica oficială a albumului digital, MGK încearcă să-și răsplătească fanii încă o dată cu lansarea piesei „maybe” feat. BRING ME THE HORIZON. Melodia a fost redată la începutul acestei luni la Emo Nite din Los Angeles.
Lansată „Hottest Record In The World” la BBC Radio 1, „maybe” îl aduce pe MGK cu un pas mai aproape de lansarea albumului său din 25 martie, care va include pe Young Thug, Gunna, blackbear și mulți alți artiști. Colaborarea „maybe” a lui MGK cu Bring Me The Horizon include și un interviu între superstarul rock și solistul grupului, Oli Sykes.
Noile anunțuri adaugă și mai multă emoție datorită colaborărilor actuale de succes ale lui MGK cu WILLOW și Lil Wayne. „Emo girl” a depășit deja 40 de milioane de stream-uri și s-a clasat în top 25 în topul Billboard Alternative Airplay. „ay!”, cu legenda rap Lil Wayne, a depășit 11 milioane de stream-uri numai în prima sa săptămână datorită videoclipului captivant, în care MGK și echipa sa circulă printr-o paradă de costume care demonstrează flerul său natural și stilul de viață.
mainstream sellout Tracklist
1. born with horns
2. god save me
3. maybe feat. Bring Me The Horizon
4. drug dealer feat. Lil Wayne
5. wall of fame (Interlude)
6. mainstream sellout
7. make up sex feat. blackbear
8. emo girl feat. WILLOW
9. 5150
10. paper cuts (album version)
11. WW4
12. ay! feat. Lil Wayne
13. fake love don’t last feat. iann dior
14. die in california feat. Gunna & Young Thug
15. sid & nancy
16. twin flame

 

 

Mabel, Jax Jones & Galantis și-au unit forțele pentru piesa „Good Luck”

Link: https://umusic.lnk.to/GoodLuckPR

„Good Luck” este cel mai recent single semnat Mabel, Jax Jones & Galantis, și care este disponibil acum pe toate platformele de streaming via Polydor Records.
Euforic, hedonistic și remarcabil, track-ul „Good Luck” îmbină subiecte precum prietenie, durere de inimă și solidaritate feminină într-o piesă pop, caracteristică lui Mabel.

Mabel a declarat: „aceasta este piesa de care ai nevoie pentru a-ți da putere în timp ce te pregătești să ieși în oraș: când suferi după acel cineva, dar prietenii te scot în oraș să te ajute să uiți de acea persoană”. Piesa poate fi considerată o continuare a hit-ului „Don’t Call Me Up”, această tematică este redată vizual în videoclipul dinamic al piesei „Good Luck”, în care este continuată explorarea universului din clipul single-ului „Let Them Know”, clubul reprezentând sentimentul de neînfricare.

Pentru a înțelege puterea din spatele cântecului „Good Luck”, trebuie înțelese și experințele prin care a trecut Mabel în ultimii ani. La doar câteva săptămâni după ce a câștigat primul ei premiu BRIT Award și în timp ce se afla la jumătatea turneului „High Expectations” – lumea s-a oprit și, pentru Mabel, un moment rar de pauză și procesare a ultimilor ani în care s-a aflat în atentia publicului. La începutul pandemiei, Mabel s-a mutat înapoi cu părinții ei, s-a focusat pe cursuri de dans și si-a indreptate atentia catre toate momentele care i-au lipsit (prietenii apropiați, ieșiri în oraș, sentimentul de a te îndrăgosti și de a te simți neînfricat) în acest nou capitol muzical.

Galantis s-a bucurat de o largă apreciere după lansarea albumului lor de debut, „Pharmacy”, care a ocupat primul loc în topul albumelor Billboard Dance, a obținut numeroase certificări de platină și aur RIAA și două nominalizări la Grammy. Duo-ul a colaborat cu artisti precum Dolly Parton, Little Mix și David Guetta (la hitul lor din 2021, „Heartbreak Anthem”, care a debutat pe locul 1 în topurile mondiale iTunes și a petrecut 13 săptămâni în Top 10, in Marea Britanie), Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry și Britney Spears.
Jax Jones este un artist renumit, acumulând până în prezent peste 32 de milioane în vânzări de single-uri și 6.7 miliarde de stream-uri. Jax a devenit un pilon al muzicii moderne în Marea Britanie si continuă să creeze piese care sfidează genurile muzicale, colaborând cu artiști precum Demi Lovato, Ed Sheeran, Bebe Rexha, Diana Ross, Joel Corry, Mark Ronson, Mabel, Years and Years, Martin Solveig, RAYE și Stefflon Don.

 

A fost lansată varianta deluxe a albumului “Fighting Demons” de la Juice WRLD

Stream: https://umusic.lnk.to/FightingDemonsDeluxePR

A fost lansată varianta deluxe a albumului “Fighting Demons” de la Juice WRLD. In decembrie 2021, lumea a primit albumul postum al regretatului rapper. Proiectul conține colaborări cu Justin Bieber, Polo G, Trippie Redd și SUGA din BTS.

Tracklist

1. Burn
2. Already Dead
3. Cigarettes
4. You Wouldn’t Understand
5. Sometimes
6. Wandered To LA with Justin Bieber
7. Eminem Speaks
8. Rockstar in His Prime
9. Doom
10. Go Hard
11. Juice WRLD Speaks
12. Not Enough
13. Feline with Polo G, Trippie Redd
14. Relocate
15. Juice WRLD Speaks 2
16. Until The Plug Comes Back Around
17. From My Window
18. Girl Of My Dreams with Suga
19. Feel Alone
20. Go Hard
21. My Life In A Nutshell
22. Rich And Blind
23. Legends

Juice WRLD a fost un rapper, cântăreț și compozitor american. A fost cunoscut pentru single-urile sale “All Girls Are the Same”, “Lucid Dreams” și “Robbery”. Acesta a lansat 4 albume: “Goodbye & Good Riddance” (2018); “Death Race for Love” (2019); “Legends Never Die” (2020) și “Fighting Demons” (2021). A câștigat un premiu American Music Awards pentru Favorite Male Artist-Rap/HipHop in 2020, un premiu Billboard Music Awards pentru Top New Artist in 2019, și un premiu iHeart Music Awards pentru Best Hip-Hop Album in 2020. Totodată, artistul a mai primit 2 nominalizări la MTV Video Music Awards, 12 nominalizări la Billboard Music Awards și cate o nominalizare la BET Awards și BET Hip-Hop Awards.

 

Nigo face echipă cu Lil Uzi Vert pentru single-ul „Heavy”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=lTg9rPV6B-0

Nigo face echipă cu Lil Uzi Vert pentru single-ul „Heavy”. Piesa nouă crește entuziasmul pentru viitorul său album, „I Know Nigo”, care urmează să fie lansat pe 25 martie. NIGO și Pharrell sunt producătorii executivi ai albumului.
Celelalte single-uri lansate sunt „Arya”, împreună cu A$AP Rocky, “Want It Bad” cu Kid Cudi, “Hear Me Clearly” împreună cu Pusha T și “More Tonight” în colaborare cu Teriyaki Boyz.

Proiectul “I Know Nigo” a fost anunțat la sfârșitul anului trecut și va fi lansat pe 25 martie. Este primul album din ultimii 20 de ani.
NIGO continuă să fie în centrul atenției. El a condus recent spectacolul său de debut la Paris ca director artistic pentru KENZO, cu un public care includea, printre alții, pe Pharrell, Ye, Julia Fox, Tyler the Creator, Pusha T și GUNNA. Spectacolul a oferit publicului, de asemenea, o idee despre noul album, redând fragmente din melodiile cu A$AP Rocky, A$AP Ferg, Kid Cudi, Pharrell Williams, Pusha T, Teriyaki Boyz, Tyler the Creator și Lil Uzi Vert, așa cum a anunțat NIGO ultima dată. lună. Fragmente din noua muzică au devenit virale și au intra in trending pe Twitter imediat după debutul show-ului.

 

Zoe Wees lanseaza single-ul „Lonely”

Stream: https://umusic.lnk.to/LonelyPR
Cea mai recentă perfecțiune pop a lui Zoe Wees vine sub forma noului ei single „Lonely”, unde continuă să vorbească despre sănătatea sa mintală. Piesa urmează EP-ului ei de debut „Golden Wings”, care a strâns peste 1,2 miliarde de streamuri la nivel global. Wees este pe cale să-și înceapă turneul european în Germania, Elveția și Austria.

Vorbind despre cântec, Zoe a explicat: „Lansarea muzicii a creat atât de multe prietenii noi și mi-a oferit atât de multe oportunități, cu toate acestea, de multe ori m-am trezit într-un loc singuratic, chiar și într-o cameră aglomerată. Și mulți dintre prietenii mei au simțit la fel; mi-am dat seama că poți avea oameni grozavi în jurul tău, dar totuși să te simți singur. De asemenea, mi-am dat seama că propriile sentimente sunt mai importante decât orice lucru fizic și că vreau să fiu iubită pentru că sunt eu și nu pentru nimic altceva. Sper că acest cântec să ajute pe oricine să observe că nu este singurul care gândește la fel.”

„Am început să scriu piesa în preajma Crăciunului, care a fost o perioadă grea pentru mine și poate fi o perioadă de singurătate pentru mulți. La început, nu mi-a plăcut deloc melodia, am oprit sesiunea și am plecat acasă. Dar câteva săptămâni mai târziu, nu mi-am putut scoate din cap și am început să lucrez din nou. Mi-a luat ceva timp să mă simt confortabil cu piesa, dar acum îmi place onestitatea ei.”

Zoe Wees are talentul de a-și face poveștile ei complexe și emoționante să se poată relata universal. La „Control”, single-ul ei de debut, ea s-a confruntat cu cicatricile emoționale care au rezultat în urma luptei din copilărie cu epilepsia rolandică benignă, o afecțiune traumatică, izolatoare, care poate provoca convulsii severe. „Control” a devenit un hit la nivel mondial, a intrat în top 20 la radioul pop din S.U.A., marcand si debutul ei in cadrul emisiunii „The Late Late Show with James Corden”.
„Girls Like Us”, single-ul următor, a fost lăudat de People drept „un imn pop vulnerabil care a impulsionat uniunea și solidaritatea fetelor din întreaga lume”. Wees a încheiat 2021 cu single-ul „That’s How It Goes” (Feat. 6Lack), un nou serial web, „Learning to Love Myself” și un trio de spectacole televizate – American Music Awards, The Tonight Show cu Jimmy Fallon” Și parada lui Macy de Ziua Recunoștinței. Zoe a colaborat și cu producătorul Kygo pentru melodia „Love Me Now”.

 

Kungs a lansat albumul „Club Azur”

Stream: https://umusic.lnk.to/ClubAzurPR

Kungs a lansat albumul „Club Azur”, al carui titlu este inspirat de petrecerea digitală, lansată de Kungs la începutul pandemiei. Materialul include colaborări cu Boys Noize, The Knocks, Good Time Ahead și Victor Flash.

„Club Azur” este al doilea album al artistului, la care a inceput sa lucreze inainte de pandemie. Chiar daca initial, directia albumului era mult mai profunda si mai captivanta, live-urile online denumite Club Azur, l-au facut pe Kungs sa schimbe directia materialului in cea mai vesel, solar, optimist.

Kungs este un DJ si producator originar din Sudul Frantei, care si-a inceput cariera la varsta de 5 ani. Inca de atunci, Valentin isi petrecea toate dupa amiezile ascultand muzica rock’n’roll, alaturi de tatal sau. Printre primii artisti care l-au inspirat au fost The Who si The Kooks, printre altii. Acum, Kungs este unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai muzicii dance-pop.

Tracklist:

  1. Zebulon (intro)
  2. Fashion (with Boys Noize)
  3. Never Going Home
  4. Clap Your Hands
  5. Quanto Tempo (with Victor Flash)
  6. Lipstick
  7. Lullaby
  8. People (with The Knocks)
  9. Regarde-moi
  10. Without You (with Good Time Ahead)
  11. Paris

 

 

Becky Hill a lansat piesa „Personally”

Link: https://Asculta.lnk.to/OnlyHonestOnTheWeekendDeluxePR

Becky Hill lanseaza piesa „Personally”, pe care a inclus-o pe albumul „Only Honest On The Weekend”.

Albumul de studio de debut al lui Becky Hill, Only Honest On The Weekend, a fost lansat in 2021, dupa materialul „Get To Know”, din 2019, colecția de 13 piese de single-uri pe care fie le-a lansat ea însăși, fie le-a scris și la care a fost invitat.

Becky este a treia artistă britanică in topul celor mai ascultate cantarete de pe Spotify, anul trecut ( dupa Dua Lipa si Adele), cu cea de-a cincea melodie cea mai difuzată a unei artiste britanice („Remember”). Albumul de debut, “Only Honest On The Weekend”, a înregistrat cinci single-uri în Top 40 din Topul Oficial și i-a adus certificarea BPI, cu de 9 ori discul de platină si 4 x discul de aur.

Pe lângă faptul că lansează mai multă muzică, Becky are un program live aglomerat planificat pentru 2022. După ce s-a dovedit a fi un program obligatoriu al festivalului în 2021 (cu seturi remarcabile la Reading & Leeds și un loc principal la Camp Bestival, pentru a numi doar câteva) și vânzând peste 50.000 de bilete pentru titlul ei epuizat la nivel național Only Honest On The Weekend Tour, Becky a anunțat deja că va cânta la Creamfields South, NASS Festival, Neighborhood Weekender și Camp Bestival.

 

 

Toby Romeo dezvăluie single-ul „Devils Cup”  

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ek5aIbZA6Rg

Marcând primul single solo din acest an, DJ-ul și producătorul Toby Romeo a revenit cu piesa „ Devils Cup”. Acest track vine în urma colaborării din ianuarie a artistului cu Keanu Silva și SACHA pentru hit-ul deep house „Hopeless Heart”, care a acumulat peste 2 milioane de stream-uri pe Spotify în mai puțin de două luni. Demonstrând că 2022 va fi cel mai interesant an de până acum pentru Toby Romeo, single-ul „Devils Cup” este disponibil acum pe toate platformele de streaming via Universal Music.
„Devils Cup” scoate în evidență talentul de producător de necontestat al lui Toby Romeo.

„Cel mai recent single al meu, ‘Devils Cup’, este, în sfârșit, disponibil pe toate platformele. Îmi place enorm de mult această piesă, pentru că o consider unică și specială. Abia aștept să am din nou spectacole live anul acesta, acum că s-au redeschis cluburile și s-ar părea că se vor organiza iar și festivaluri. Am vrut să creez un track care are un vibe mai întunecat, ca să se potrivească în set-ul meu de piese pentru show-uri. Probabil veți auzi această piesă foarte des vara aceasta la spectacolele mele.” – Toby Romeo

Abia la începutul celui de-al doilea deceniu din viața sa, Toby Romeo și-a început cariera de DJ la doar 13 ani și a început rapid să fie cunoscut în Europa cu fiecare lansare. Datorită prietenului său, Felix Jaehn, Romeo a reușit să ajungă în industria muzicală într-o perioadă foarte scurtă de timp, și chiar a co-produs hit-ul internațional masiv a lui Jaehn, „Nea – Some Say (Felix Jaehn Remix)”, care a acumulat peste 300,000,000 de stream-uri. Printre multele lansări din 2021, Romeo a colaborat din nou cu Jaehn, pentru track-ul „Where The Lights Are Low”, împreună cu FAULHABER, un mega hit care a strâns peste 90,000,000 de stream-uri și care a fost remixată de Mike Williams și TCTS.

 

IRIS Nelu Dumitrescu a lansat single-ul Flori de Plumb

În contextul evenimentelor tulburătoare care au loc acum în vecinătatea țării noastre, trupa IRIS Nelu Dumitrescu a decis să continue promovarea noului album, dar a adus câteva modificări ordinii de lansare a pieselor.
Astfel că locul baladei ce trebuia să fie lansată astăzi a fost luat de o piesă în forță, cu un mesaj cu greutate.

Flori de Plumb este cel de-al treilea single lansat de IRIS Nelu Dumitrescu de pe viitorul material discografic. Compoziția noii melodii este semnată de membrii trupei, iar versurile sunt scrise de Eliza Manda.

“Chiar dacă noul nostru single este incredibil de actual, el nu a fost compus acum și nu este despre războiul de acum. Piesa este despre războiul care a zdruncinat dintotdeauna omenirea, despre istoria scrisă cu lacrimi și jocurile calculate despre care prea puține știm.
Cu toate acestea, am ales să lansăm acest single acum ca un protest la realitatea aceasta crudă pe care ne este foarte greu să o înțelegem și imposibil să o acceptăm.” – a declarat Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

“Repetăm greșelile trecutului. Uităm suferința celor care au scris istoria umanității și ne lăsăm prinși într-un joc al lăcomiei, puterii și dominației. Căutăm pace, dar vrem s-o obținem prin război. Iar apoi cerem ajutor Divin. Acest tipar, care se tot repetă, lasă urme adânci și răni deschise în inima Pământului.”  – Eliza Manda, autoarea versurilor piesei Flori de Plumb.

Videoclipul single-ului Flori de Plumb este realizat de același Valentin Dragomir cu care trupa a colaborat și la videoclipurile anterioare. Pentru ca mesajul piesei să fie cât mai bine înțeles, dar și ca acesta să dăinuie cât mai mult în timp, acordurile apăsătoare și versurile grele au fost ilustrate prin intermediul unor imagini sfâșietor de dureroase.
https://www.youtube.com/watch?v=3ukIRl0cymY

“Acest single nu a fost lansat acum doar pentru a oferi o mică doză de energie sau pentru a trage un semnal de alarmă, ci și pentru că vrem să fim de ajutor refugiaților. Noi, membrii trupei IRIS Nelu Dumitrescu, alături de casa de discuri MediaPro Music, am decis ca toate încasările acestei melodii să fie donate către Crucea Roșie România. Așadar, nu ne rămâne decât să vă încurajăm să rămâneți oameni în aceste zile gri și să ajutați așa cum puteți. Orice gest, cât de mic, poate conta enorm!” – Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

Download/streaming link: https://IRIS-NeluDumitrescu.lnk.to/FloriDePlumb

FLORI DE PLUMB
Muzica: trupa IRIS Nelu Dumitrescu
Versuri: Eliza Manda
Orchestratori: Nelu Dumitrescu, Relu Marin, Costi Sandu, Cristi Dumitrescu, Matei Cioca.
Mix/master: Cristi Dumitrescu
Video: Valentin Dragomir

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.