Minelli își continuă aventura în lumea iubitorilor de muzică dance cu o nou single – MMM. După un an absolut remarcabil, plin de succese peste tot în Europa cu cele mai recente piese lansate, Minelli revine cu o nouă melodie gata să răsune-n cluburile din toată Europa.

Compusă alături de Viky Red, producătorul din spatele hit-ului Rampampam, MMM spune povestea unei relații toxice ajunse pe final.

 

Lansarea “MMM” vine însoțită și de un videoclip în regia lui Bogdan Daragiu, ajutat de Alexandru Mureșan în rol de DOP și de Loops Production care au asigurat producția video.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din România din ultimii ani, cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy). Cele mai recente lansări ale artistei – Rampampam & Nothing Hurts – au dominat topurile din toată lumea, adunând peste 120 de milioane de streams & 200 de milioane de views doar în ultimul an. Mai mult de atât, Rampampam s-a clasat pe locul #4 în topul Global Shazam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.