Au mai rămas doar 14 participanți în bucătăria MasterChef, iar în această seară, de la 21:30, un alt bucătar amator va părăsi competiția. Probele sunt din ce în ce mai dificile, iar presiunea concurenților se resimte la fiecare pas. „Trebuie să știți că în bucătăria MasterChef atmosfera se încinge”, le va spune chef Joseph Hadad.

 

Prima probă din această seară îi va pune într-o situație dificilă pe toți cei care aspiră la trofeul MasterChef! Chefii vor alege doi căpitani care vor forma echipe. Concurenții vor fi nevoiți să gătească alături de colegii lor, dar să și asculte de cei care sunt, pentru proba aceasta, chefi! „N-am mai coordonat oameni, abia mă coordonez pe mine!”; „Nu cred că sunt capabilă!”, vor spune Andrei și Maria, cei doi care vor avea responsabilitatea echipelor din prima probă.

 

Întreaga echipă care va pierde va ajunge la testul sub presiune, iar o mare parte din vină va fi a bucătarului care a coordonat întreg procesul de gătire. „Mi se pare că am dezamăgit toată echipa, că aș fi putut să dau mai mult de la mine încât ei să aibă o direcție mai clară. N-aș vrea să-i văd pe vreunii dintre ei plecați din cauza mea”.

 

Care echipă va pierde, ce concurent nu va reuși să treacă de testul sub presiune și ce-l va determina pe chef Radu Dumitrescu să spună: „Este prima oară când sunt nervos în această emisiune!”, aflăm în această seară, de la 21:30, într-o nouă ediție a competiției culinare MasterChef.

 

Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.