Seara s-a încheiat cu succes pentru mulți antreprenori care au venit ieri în Imperiul Leilor. Dan Șucu a oferit 730.000 de euro finanțare pentru business-uri diverse și a aprins speranța în viețile multor oameni de afaceri la început de drum. Emisiunea a fost lider de audiență.

Miercuri seară, Imperiul Leilor a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 7.3 puncte de rating și 21.8% cotă de piață la nivelul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.8 puncte de rating și 14.2% cotă de piață.

Remus Gal, un tânăr din Carei, a fost primul concurent care a intrat aseară în Imperiu pentru o finanțare de 250.000 de euro în globuri pământești de mari dimensiuni, realizate manual din materiale naturale. Dedicarea lui și atenția la detalii l-au făcut pe Dr. Wargha Enayati să spună: ”Vreau să-ți fac o comandă. Dacă tu faci așa ceva, ai nopți nedormite și poți să faci un glob în două săptămâni… cu mare drag cumpăr și la suprapreț”. Într-un final, Dan Șucu a fost cel care a pariat pe ideea lui Remus și i-a oferit cei 250.000 de euro.

Dan Șucu a investit și în afacerea cu stații de bere craft și artizanală românească, pentru care Igor Leșan a cerut 400.000 de euro. ”Cu cât ești mai competent în afacerea ta, cu atât vorbești mai puțin, dar mai elocvent. Cu cât ești mai simplu, cu atât ai mai multe șanse. Dar e greu să fii simplu!”, i-a spus Dan Șucu. Leul a acceptat să finanțeze acest concept pentru 40% din companie.

Leii au descoperit aseară un business educațional care se axează pe antrenarea copiilor, ca aceștia să-și dezvolte abilitatea de a folosi ambele emisfere ale creierului în același timp. Nomin Damdin a făcut imposibilul posibil și a obținut 80.000 de euro investiție în centrele de educație japoneză, iar Dan Șucu va fi partenerul acesteia pentru 20% din afacere. ”Îmi vine să mă ciupesc fiindcă nu-mi vine să cred că am obținut finanțare de la leul de care îmi era cel mai frică”, a spus concurenta după ce a încheiat deal-ul.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu redeschid porțile Imperiului și săptămâna viitoare, miercuri, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția poate fi urmărită în avans pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.