PROFM surprinde ascultătorii și publicul din mediul online cu un nou format al emisiunii #searadupa7, prezentată de Gabriel Fereșteanu, în fiecare luni, între orele 19:00-22:00. Noul studio și conținuturile online, adaptate tendințelor actuale de consum media, se bazează pe cea mai complexă producție video pentru o emisiune radio din România. Luni, 14 martie, de la ora 21:00, primul invitat este WRS, pe numele real Andrei Ursu, câștigătorul selecției naționale Eurovision 2022.

PROFM, parte a Grupului DIGI, marchează, cu această ocazie, o nouă direcție axată pe optimizarea conținutului video și online, zonă care se află într-o continuă schimbare și dezvoltare. Noul format al emisiunii își propune să surprindă vedetele momentului într-o ipostază cât mai autentică, astfel, pe lângă show-urile live ale artiștilor, #searadupa7 asigură și o discuție sinceră, cu momente importante din viața celor care, de cele mai multe ori, sunt văzuți doar în lumina reflectoarelor.

Mai mult ca oricând, diferența între preferințele oamenilor o fac relevanța și originalitatea conținutului. În plus, în zilele noastre, radioul nu mai este doar audio, așadar, acordăm o mare atenție conținutului vizual (în general) și video (în mod special) de pe platformele noastre de social media. PROFM este OPEN RADIO, prin urmare, ne concentrăm, printre altele, și pe o dezvoltare importantă în zona de conținut video”, a declarat Iuliana Panache, coordonator PROFM.

În ultimele luni, eforturile PROFM, din zona de online și video, s-au tradus prin performanțe notabile pe toate platformele sociale, de la YouTube la TikTok, Instagram și Facebook. Au fost înregistrate recorduri de sute de mii de vizualizări, atât pentru interpretările live ale artiștilor invitați, cât și pentru momentele-cheie din cadrul emisiunilor.

Apropiere și relaxare sunt cuvintele care definesc noul format al emisiunii. ,,Este un pas important și sunt foarte bucuros că noul sezon #searadupa7 beneficiază de cea mai complexă producție video pentru o emisiune radio. Suntem o echipă unită și puternică și se simte că suntem toți implicați, de la cel mai mic, la cel mai mare; ne dorim să facem o figură frumoasă. Mă simt foarte norocos cu tot ce se întâmplă. Despre emisiune, eu zic că am marele avantaj că majoritatea artiștilor invitați îmi sunt și prieteni, așa că ne este foarte ușor să discutăm transparent, chiar și subiectele sensibile. Sunt tare nerăbdător să văd luni imaginile din noul studio”, spune Gabriel Fereșteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.