Există în garderoba ta pantofi pe care nu-i mai porți? Acum le poți oferi „a doua viață” prin donarea lor către refugiații ucrainieni și alte persoane care au nevoie. Tot ce trebuie să faci este să aduci pantofii uzați la un magazin CCC. Acceptăm încălțăminte de orice mărime, brand și croială. Pantofii ar trebui să fie într-o stare adecvată utilizării, astfel încât, odată dezinfectați, să poată fi distribuiți celor care au nevoie cât mai curând posibil. În prezent, în fruntea listei de nevoi se află cizmele de toamnă/iarnă și pantofii sport pentru femei și copii.

Căutând să sprijine cetățenii Ucrainei în această perioadă dificilă, Grupul CCC a decis să-și extindă campania „Acordă o Nouă Viață Pantofilor Tăi” pe piața din România. Campania constă din strângerea, împrospătarea și împărțirea pantofilor către cei care au nevoie. În raport cu evenimentele care se petrec acum în Ucraina, încălțămintea primită de Grupul CCC în această săptămână va fi dăruită și către refugiați. Campania este derulată în parteneriat cu Spa Shoes, o companie profesională de dezinfecție a încălțămintei. În prezent, în fruntea listei de nevoi se află cizmele de toamnă/iarnă și pantofii sport pentru femei și copii. Având în vedere situația excepțională, vă încurajăm să donați încălțăminte în stare cât mai bună.

Pantofii uzați pot fi donați în toate magazinele CCC din București, Cluj Napoca și Suceava.

„Oamenii din Ucraina sunt prietenii și colegii noștri. Acesta este motivul pentru care noi, cei de la CCC Group, luăm măsuri active pentru a ajuta. Prin intermediul organizațiilor de caritate, am donat refugiaților peste 15 mii de perechi de încălțăminte noi, iar alte câteva mii vor fi donate în curând. Săptămâna acestea, cei aflați în nevoie au primit îmbrăcăminte, pături și articole de uz zilnic. În plus, am lansat programe de sprijin pentru angajații noștri ucraineni și mulți colegi de-ai noștri sunt implicați activ în serviciul de voluntariat. Știm cât de important este să ajutăm. Prin urmare, dorim să oferim șansa pentru implicare în campania #AcordaONouaViataPantofilorTai tuturor celor care au dorința de a sprijini poporul Ucrainei, dar nu numai”, declară biroul de presă al Grupului CCC. „Vă încurajăm cu tărie să vă alăturați.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.