Alexandra Stan a lansat single-ul „Bad at Hating You”

Stream: https://alexandrastan.lnk.to/BadAtHatingYouPR

După ce ne-am petrecut toată vara dansând în același ritm cu beat-urile up-tempo ale single-ului de vară al Alexandrei Stan, „Come Into My World”, iar toamna ne-a fost acaparată de piesa nostalgică, „Tokyo”, Alexandra Stan a revenit cu primul ei single din 2022, intitulat „Bad at Hating You”.

„Bad at Hating You” este o piesă extrasă de pe albumul Alexandrei, „Rainbows”, care urmează să fie lansat în prima jumătate a acestui an. Cântecul dezvăluie o nouă fațetă a acestui album multilateral, aspect sugerat și de titlul albumului, generând astfel și mai multă anticipare din partea fanilor Alexandrei până când aceștia se vor putea bucura de „curcubeul” integral, plin de culori.

Versurile piesei „Bad at Hating You” au fost scrise de Christin Pohl și Teodora Spiric. Cei doi din urmă au produs single-ul cu Manuel Riva, care este un colaborator frecvent (a lansat piesa „Miami” împreună cu Alexandra în 2018).

Piesa vorbește despre o poveste de dragoste complicată, dar, de data aceasta, dintr-un unghi diferit față de subiectul abordat în „Tokyo”. În discursul ei muzical, Alexandra Stan se află într-un moment de răscruce des întâlnit de majoritatea oamenilor: chiar dacă este conștientă ca ar trebui să pună punct relației, sentimentele ei sunt prea puternice și îi încețosează rațiunea.

Videoclipul oficial al piesei „Bad at Hating You”, regizat de Raluca Netca, cu Alex Chișu DoP, abordează, în continuare, o estetică mai întunecată. Alexandra Stan este înfățișată, de data aceasta, cu un look mai „soft” și este însoțită de dansatori. Mai mult, contrastul de lumină dintre scene poate fi considerat o reprezentare vizuală a conflictului interior; lumina reprezentând momentele de claritate, iar întunericul umbra pe care sentimentele o fac asupra rațiunii.

Videoclipul va avea premiera la ora 18:00: https://www.youtube.com/watch?v=Je1D6k9u8Yc

Referitor la piesă, Alexandra a declarat: „De data aceasta, nu am scris eu piesa, dar cumva m-am regăsit în versuri. Cel mai important amănunt referitor la acest track pop este faptul că chiar dacă nu am fost prezentă când a fost realizat, este un track plin de iubire și emoție. Sunt curioasă ce părere o să aibă fanii mei despre el!”.

Alexandra și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanță, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music. Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume („Saxobeats”, „Unlocked”, „Alesta”, „Mami”), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști că Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. În 2021, Alexandra Stan a lansat single-ul în română „Aleasa”, a colaborat cu renumitul duo format din surorile DJ, NERVO, pentru piesa dance „Come Into My World”, și a dezvăluit single-ul nostalgic de toamnă, „Tokyo”. În plus, Alexandra a lucrat împreună cu Faustix și Zookeepers pentru cântecul „Future Calling”. Alexandra Stan și-a început anul 2022 colaborând cu trupa VUNK pentru piesa cu vibe de anii 70, „Asta-i pentru altcineva”.

Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 300.000.000 de stream-uri pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În acelasi timp, canalul de YouTube al artistei a depasit 1 milion de abonati.

 

Stream / Download

 

 

 YUNGBLUD a lansat single-ul „The Funeral”

Astăzi, 11 martie 2022, rockstarul din Marea Britanie, YUNGBLUD, a lansat single-ul „The Funeral”. Piesa vine însoțită și de videoclipul muzical, în care își fac apariția și legendarii Ozzy & Sharon Osbourne– vizionează aici!

Premiera videoclipului a fost transmisă live pe MTV Live, MTVU și pe toate posturile MTV la nivel mondial, precum și pe billboard-ul Paramount din Times Square.

„Mi-am petrecut ultimele 18 luni încercând să înțeleg cine vreau să fiu cu adevărat. Chiar m-am simțit puțin ipocrit în ultima perioadă. Timp de 4 ani, le-am spus oamenilor să fie cine vor ei să fie și să nu le pese de ce cred alții despre ei, și am realizat că trebuia să-mi spun și mie același lucru. Am simțit multă presiune, multă nesiguranță și m-am îndoit de mine. Dar, apoi am scris această piesă, ce mi-a dezvăluit care ar trebui să fie următorul pas atât în viața mea personală, cât și în cea profesională.”, a spus YUNGBLUD. „Versurile sunt de fapt o listă a lucrurilor care mă fac să ma simt nesigur, pentru că sunt de părere că dacă poți să identifici ce nu-ți place la tine și să îți asumi toate acele lucruri, nimeni nu-ți poate reclama ceva ce nu ți-ai reproșat deja singur. Devii de neatins.”

Născut în Yorkshire, Anglia, YUNGBLUD (alias Dominic Harrison) este un multi-instrumentist care a început să scrie propriile sale melodii la vârsta de 10 ani. Artistul, în vârstă de 23 de ani, este cunoscut pentru că și-a exprimat ceea ce simte sunt preocupări majore pentru generația sa, folosindu-și muzica pentru a uni și împuternici tinerii de astăzi.

De-a lungul anilor, YUNGBLUD a cântat la show-uri sold-out în peste 20 de țări și la unele dintre cele mai mari festivaluri din lume, inclusiv Austin City Limits, Life Is Beautiful, Lollapalooza, Reading și Leeds Festivaluri și Vans Warped Tour. YUNGBLUD a fost, de asemenea, încoronat câștigător MTV Push: Ones to Watch la începutul anului 2020 și a câștigat „Cel mai bun videoclip muzical” la premiile NME din februarie 2020 și Cel mai bun artist la MTV EMA, din 2020. YUNGBLUD a lansat albumul „weird!” pe 4 decembrie 2020, care a debutat pe locul 1 în topul oficial din Marea Britanie, după ce a acumulat 39.000 de vânzări în prima săptămână.

În toamna anului 2020, a lansat The YUNGBLUD Podcast pe BBC Sounds, unde întâlnește tineri fani care se apropie de momente de cotitură în viața lor, pentru a discuta subiecte și probleme care afectează tinerii de astăzi, fie că este vorba de gen, sexualitate, identitate, griji legate de bani, prietenii, stilul sau sănătatea mentală. YUNGBLUD are acum peste 7.7 milioane de ascultători lunar, pe Spotify, și peste 3 miliarde de stream-uri.

 

Florence + the Machine a anunțat lansarea albumului Dance Fever și a lansat single-ul ‘My Love’

Ascultă AICI

Florence + the Machine a dezvăluit detalii despre cel de-al cincilea album de studio, intitulat „Dance Fever”, programat pentru lansare pe 13 mai 2022. Anunțul a venit însoțit și de lansarea single-ului ‘My Love’, împreună cu videoclipul oficial, regizat de renumitul Autumn de Wilde. Vizionează aici.

Materialul „Dance Fever” a fost înregistrat în mare parte în Londra, în timpul pandemiei, când toată lumea aștepta întoarcerea la „normal”. Subiectul albumului se învârte în jurul lucrurilor care i-au lipsit cel mai mult lui Florence în timpul carantinei – cluburile, dansatul la festivaluri, fiind în mijlocul mulțimii, și speranța reuniunii.
Chiar înainte de începutul pandemiei, Florence a început să fie fascinată de choreomania, un fenomen din perioada Renascentistă, în care grupuri de oameni – câteodată chiar mii de persoane – dansau frenetic până când mureau de epuizare. Conceptul a rezonat cu Florence, care s-a aflat în deplasare nonstop pentru mai mult de un deceniu.
Imaginea și conceptul dansului, împreună cu choreomania, au rămas centrale pentru Florence, care le-a îmbinat cu propriile sale experiențe în arta dansului – o disciplină la care aceasta a apelat în primii ani de sobrietate – și cu elemente folclorice din Evul Mediu.
Începând, ca întotdeauna, cu o agendă plină de poeme și idei, Florence s-a întors în New York în martie 2020 pentru a începe înregistrarea noului material discografic cu Jack Antonoff, când, din cauza pandemiei, a fost nevoită să se retragă în Londra. Fiind influențată de statul în casă, piesele au început să se transforme și să capate o linie melodică mai veselă și mai dance, care indică dorința lui Florence de a se întoarce pe scenă și de a dansa alături de public.

‘My Love’ este una dintre piesele care și-a schimbat registrul complet, cu ajutorul lui Dave Bayley, din trupa Glass Animals. Welch a scris cântecul în bucătăria ei drept un „mic poem trist”, și, când a început să înregistreze piesa, nu i s-a părut că o linie melodică tristă s-ar potrivi. Cu sugestia lui Bayley, track-ul s-a transformat într-unul plin de energie, care te invită pe ringul de dans.
‘My Love’ vine în urma lansărilor recente, ‘King’ și ‘Heaven is Here’, ambele piese fiind însoțite de videoclipuri regizate de Autumn de Wilde și coregrafii realizate de Ryan Heffington.
Dance Fever a fost produs de Florence Welch, Jack Antonoff și Dave Bayley.

Pre-comandă ‘Dance Fever’ AICI

 

 

NOTD a revenit cu single-ul „about you”, in colaborare cu Nightly

Stream: https://umusic.lnk.to/AboutYouPR

Duo-ul suedez de artiști și producători, NOTD a dezvăluit prima piesă din 2022, intitulată „about you” [feat. Nightly].
Continuând tradiția de colaborări interesante, track-ul se face remarcat printr-un sound captivant, evidențiat de ritmuri funky de chitară. Această linie melodică dă tonul refrenului irezistibil, interpretat de Nightly:„I don’t wanna think about you, no, but I do. Versurile nostalgice sunt reliefate de vibe-ul anilor 80 pe care piesa îl transmite.

Track-ul vine în urma hit-ului din 2021 al duo-ului NOTD, „Never A Good Time”, în colaborare cu The Band CAMINO. Piesa a acumulat 8 milioane de stream-uri la nivel mondial, incluzând videoclipul oficial.
În prezent, grupul lucrează la mai multă muzică, ce urmează să fie lansată pe parcursul acestui an, înainte ca duo-ul să lanseze EP-ul de debut în toamna lui 2022.

După ce au strâns 1.4 miliarde de stream-uri pe Spotify și 2.5 miliarde stream-uri cumulate de pe toate platformele digitale, NOTD continuă să lanseze piese de succes. Hit-ul internațional „I Don’t Know Why”, în colaborare cu Astrid S, a dat startul, acumulând peste 130 de milioane de stream-uri până în prezent. Apoi, duo-ul a făcut echipă cu Nina Nesbitt pentru single-ul „Cry Dancing” și apoi, în 2020, cu Catello pentru track-ul „Nobody”. Piesa din urmă a înregistrat deja aproape 100 de milioane de stream-uri în total și a petrecut cinci săptămâni pe primul loc în topul Billboard Dance/Mix Show Airplay Chart.

Despre Nightly
Trupa de alternative pop din Nashville, Nightly, este alcătuită din Jonathan Capeci, Joey Beretta și Nicholas Sainato. Band-ul a fost numit după abrevierea textului „night, love you.” De când s-a lansat formația în 2016, aceasta a avut numeroase turnee și a cântat în deschiderea unor artiști renumiți, precum Andy Grammer, Ke$ha, The All-American Rejects, Zella Day, K.Flay, NF și The Struts. Nightly a lansat albumul de debut „night, love you” în 2020. Fiind într-o continuă dezvoltare, Nightly a acumulat peste 300 de milioane de stream-uri și 10 milioane de vizualizări pe TikTok la nivel global.

 

 

Rammstein a lansat single-ul “Zeit” 

Stream: https://umusic.lnk.to/ZeitPR

Rammstein a lansat single-ul “Zeit”, care va face parte de pe albumul omonim, disponibil pe 29 aprilie 2022. La exact trei ani de la albumul fără titlu, una dintre cele mai de succes trupe germane din toate timpurile lansează o continuare. Single-ul este o baladă puternică care creează o epopee uriașă. Videoclipul va avea premiera mondială în același timp pe canalul oficial de YouTube al trupei.
Cel de-al optulea album al muzicienilor din Berlin urmează albumul fără titlu, care a ajuns în 14 topuri internaționale în 2019. Till Lindemann (voce), Paul Landers (chitară), Richard Z. Kruspe (chitară), Flake (clape), Oliver Riedel (bas) și Christoph Schneider (tobe) au petrecut doi ani lucrând la cele unsprezece piese de pe noul album. Aceștia au fost din nou asistați de producătorul berlinez, Olsen Involtini.

„Zeit” a fost înregistrat in studiourile La Fabrique din St. Rémy de Provence, Franța. Bryan Adams a realizat coperta noului album, fotografiind trupa pe treptele Trudelturm din Berlin Adlershof, un monument impunător al cercetării aeriene în Parcul Aerodinamic al orașului.
Spectaculosul videoclip a fost regizat de actorul și muzicianul Robert Gwisdek, colaborând cu trupa pentru prima dată. Cântecul tratează efemeritatea, mortalitatea noastră și fericirea prețioasă, trecătoare, a momentului perfect. După o epopee ca aceasta, ai nevoie de un moment de odihnă, iar Rammstein ni-l oferă. Fanii pot aștepta cu nerăbdare un total de trei versiuni pentru „Zeit”. Pentru a doua variantă, trupa lansează un aranjament neoclasic meditativ și atmosferic al multi-instrumentistului islandez nominalizat la Grammy, Ólafur Arnalds, precum și un remix al producătorului de muzică electronică Robot Koch. De-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Rammstein a vândut peste 20 de milioane de albume în întreaga lume și a cântat peste tot în lume.
Când turneul trupei a trebuit să fie amânat din cauza pandemiei, Rammstein a folosit timpul pentru a lucra la noul album. Fanii Rammstein vor primi mai multe formate „Zeit” pe 29 aprilie – noul album va fi lansat ca un CD standard într-un digipack cu o broșură de 20 de pagini, un CD ediție special într-un digipack cu 6 panouri și 56 de pagini și ca LP de vinil dublu de 180 g cu o broșură de format mare de 20 de pagini, precum și în formatele digitale obișnuite. Cu noul album „Zeit” și un turneu major european și nord-american în primăvara și vara anului 2022, un lucru este deja sigur: va fi un an important pentru Rammstein.

 

Imagine Dragons a lansat piesa „ Bones” 

Stream: https://umusic.lnk.to/BonesPR

Imagine Dragons a lansat piesa „ Bones”. O examinare spirituală a vieții și a morții, cântecul explodează cu un refren molipsitor care celebrează scânteia intangibilă care ne aprinde ființele.

„Bones” este o reflecție a obsesiei mele constante pentru finalitatea și fragilitatea vieții”, spune Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons. „Sunt mereu în căutarea unor dovezi care să mă convingă că urmează mai multe – că viața este cu adevărat eternă într-un anumit sens. Nu am găsit asta până acum, dar încerc măcar să visez la cum ar simți moartea cuceritoare într-un cântec.”

Piesa a fost produsă de duo-ul suedez Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), care a lucrat și la melodia „Enemy”, dar și la două piese de pe noul album al Imagine Dragons, Mercury – Act 1. Single-ul „Bones” a fost mixat de Șerban Ghenea, de 14 ori câștigător al GRAMMY.

„Enemy” a acumulat peste 1,24 miliarde de stream-uri globale pentru cele două versiuni (inclusiv o colaborare cu rapperul J.I.D, nominalizat la GRAMMY, din East Atlanta). Piesa continuă să se claseze în Top 5 pe Global Spotify și Amazon Music. În SUA, „Enemy” urcă rapid în Top 40 radio după ce a revendicat locul 1 la formatul alternativ în ultimele cinci săptămâni. Cântecul este în prezent pe locul 11 atât la Top 40, cât și la Hot AC radio.

Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru „Mercury – Act 1”, material care a debutat în top 10 al Billboard 200 și pe locul 2 în topurile Billboard’s Top Alternative Albums și Top Rock Albums. Mercury – Act 1 marchează primul proiect al trupei de la albumul Origins din 2018 și include single-urile „Wrecked”, „Cutthroat” și „Follow You”. „Follow You” a ajuns pe locul 1 atât în ​​topul Alternative Radio al Mediabase, cât și în Billboard’s Alternative Airplay.

 

 

Sean Paul face echipa cu Pia Mia pentru piesa “How We Do It” 

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/HowWeDoItPR

Sean Paul lanseaza, impreuna cu Pia Mia, piesa “How We Do It”. „Acest nou single, „How We Do It”. este modul nostru de a le arăta ascultătorilor cum dansăm, cum ne bucurăm de viață și cum ne păstrăm fresh. Când am început să înregistrăm această piesă, am știut imediat că o dorim pe Pia Mia pentru acest single”, a spus Sean.

Piesa este un imn internațional. Energia se simte prin ritmurile de dancehall, R&B elegant și pop. Elementul vizual însoțitor, regizat de Briana Gonzales, traduce perfect această vibrație pe ecran, în timp ce chimia lor este uimitoare.

Între timp, single-ul „Dynamite”, feat. Sia, a acumulat peste 26,8 milioane de streamuri Spotify și 6 milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclip. „Dynamite” a marcat o colaborare foarte așteptată între artiștii care influențează genurile de la hitul lor „Cheap Thrills”, produs tot de Greg Kurstin, care a generat peste 1,6 miliarde de vizualizări pe YouTube de la lansarea sa în 2016.
Sean a primit recent o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album reggae, pentru al șaptelea album al său de studio “Live N Livin”, care a fost lansat la începutul acestui an. Albumul este o celebrare a moștenirii sale jamaicane și a rădăcinilor dancehall în care Sean schimbă microfonul cu Buju Banton și Damian Marley. Dancehall-ul poate fi stereotipat ca un spațiu competitiv, macho, dar “Live N Livin” și-a propus să sublinieze ceea ce este posibil atunci când unitatea este scopul. „Nu trebuie să ne împărțim fanii pentru a obține vânzări”, spune Sean.
Săptămâna trecută, Sean a anunțat turneele din 2022 în S.U.A, revenind pe scenă după doi ani. Artistul este nerăbdător și entuziasmat să reia legătura cu fanii săi.
De-a lungul carierei sale, superstarul internațional s-a remcarcat ca un artist cu un sunet, un aspect și o pasiune unice. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în multe genuri i-a catapultat cariera de-a lungul anilor în diferite topuri, premii și cu o bază enormă de fani. Efectiv, Sean a readus același concept în propriul său gen și a colaborat cu unii dintre colegii săi din reggae și dancehall, subliniind că împreună putem face și muzică grozavă.
Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele „Get Busy/Like Glue,” „Temperature”, „Baby Boy” împreună cu Beyonce, „Rockabye” cu Clean Bandit sau „Cheap Thrills” cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004, a câștigat premiul Grammy pentru “Best Reggae Album”, în 2005 la American Music Award a câștigat „Best Pop/Rock Male Artist”, iar în 2009 a câștigat “Best Reggae Artist” la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la cele mai prestigiose decernări de premii în muzică, fiind unul dintre cei mai influenți artiști din acest secol.

 

Sigrid a lansat piesa “It Gets Dark” 

Stream: https://umusic.lnk.to/ItGetsDarkPR

Sigrid a lansat piesa “It Gets Dark”. Anterior, cântăreața pop norvegiană a lansat o nouă versiune a colaborării ei cu Griff, „Head On Fire”, care îi prezenta atât pe MØ, cât și pe King Princess. Noua versiune de săptămâna trecută a acelei piese a fost precedată de debutul său în ianuarie, când a fost numită „Hottest Record In The World.” de la BBC Radio One.

Se pare că Sigrid are un talent pentru a face hit-uri în ultima vreme, deoarece lansarea de astăzi a lui „It Gets Dark” a fost, de asemenea, etichetată ca „Hottest Record” și este încântată de asta.

„Cred că trebuie să simți dezavantajele din viață pentru a simți avantajele și trebuie să știi ce e nasol pentru a aprecia în mod corespunzător lucrurile bune”, a spus Sigrid într-un comunicat. „It Gets Dark” este o odă pentru acest subiect. Sincer, nu cred că am fost vreodată la fel de entuziasmată pentru o noua lansare ca și acum.”
Pianul se combină cu ritmul pop al tobelor și cu o chitară sălbatică, plină de bucurie, ce prezintă o atmosferă plină de energie.

 

 

Luis Fonsi a lansat albumul “Ley De Gravedad” 

Stream: https://umusic.lnk.to/LeyDeGravedadPR

Luis Fonsi a lansat albumul “Ley De Gravedad”. Multe s-au schimbat de când Luis Fonsi și-a făcut debutul în urmă cu aproape 25 de ani. Cu toate acestea, cântărețul-compozitor a reușit să se adapteze și să evolueze, fără a-și pierde busola muzicală.
„Încă navighez pe un val de care mă bucur. Simt că am multe de aratat, multe piese de scris, că am reușit să evoluez în stilul meu fără să mă schimb, fără să fac ceva forțat și să mă adaptez tendințelor și să fac mereu totul cu inima, niciodată prin presiune sau obligație”, a spus artistul, care astăzi își lansează cel de-al zecelea album de studio, „Ley De Gravedad”.
Proiectul este produs de Andrés Torres și Mauricio Rengif și conține 16 piese, de la pop urban la balade doar cu voce și chitară. Prin “Ley de gravedad”, “Vacaciones” (Manuel Turizo), “Bésame” (Myke Towers), “Nuestra balada”, “Vacío” (Rauw Alejandro), “Iglú”,” Fin de semana”, “Equivocada”, “Guapa”, “Culpable”, “Perfecta” (Farruko) și “Date la Vuelta” (Nicky Jam, Sebastián Yatra), printre altele, artistul încearcă să invite petrecerea, precum și dragostea, profitând de libertatea oferită de pop.
„Trăim un moment frumos în muzica latină, unde genul urban joacă un rol gigantic în succesul muzicii latine și pop-ul acaparează foarte mult din acest sunet și, prin urmare, îmi place să colaborez cu artiști urbani, îmi place să fiu partea melodică a piesei”,  a explicat într-un interviu acordat EL VOCERO.
Luis Fonsi este unul dintre cei mai importanți artiști din lumea muzicii latino. Hit-ul “Despacito” în colaborare cu Daddy Yankee a fost piesa anului 2017. Acesta a debutat în lumea muzicii în anul 1998 cu albumul “Comenzare”, iar de atunci a mai lansat înca 7 albume. În 2018, Luis a primit mai multe premii de la Cartea Recordurilor Guinness, în 2019 a susținut un concert la Jocurile Olimpice de Vară din Abu Dhabi. Toata cariera sa i-a adus o mulțime de premii și nominalizări la American Music Awards, Latin GRAMMY Awards, iHeartRadio Music Awards, Billboard Music Awards, Billboard Latin Music Awards, Teen Choice Awards, BMI Awards.

 

Timișorenii de la Phaser au lansat un nou single extras de pe albumul Început de Univers intitulat Anonimi. Piesa este însoțită de un videoclip care este o continuare stilistică a clipului precedent – Sânge rece.

Stream: https://Phaser.lnk.to/AnonimiPR

Link Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=esS85hEopwo

“Anonimi a fost ultima piesă scrisă pentru album și credem că este potrivită să fie și ultimul single lansat din acest ciclu. Piesa continuă atmosfera dramatică și întunecată din single-ul precedent Sânge rece. Videoclipurile au fost filmate împreună cu Sebastian MARU din Timișoara parcursul unor nopți lungi și foarte călduroase. Mulțumim tuturor celor implicați pentru susținere!“, au declarat membrii trupei.

Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music România în toamna anului 2017. După o serie de single-uri și videoclipuri ale unor piese ca Alerg, Până vine dimineața sau Spune-mi unde ești, la începutul lui 2021 a apărut primul album al trupei intitulat Început de Univers. Albumul conține 16 piese și este deja disponibil pe toate platformele de streaming. A fost susținut până acum de mai multe single-uri cu videoclip din care amintim Fast Forward, Copilul lunii și oviațășiîncăosecundă.

“Albumul este disponibil pe toate platformele de streaming încă de la începutul lui 2021, dar acum pregătim și lansarea în format fizic despre care vom anunța mai multe detalii în curând. Titlul Început de Univers a rezultat în urma unui brainstorming și este luat din refrenul piesei Sânge rece. Credem că single-ul Anonimi va fi ultimul de pe acest album, dar suntem bucuroși că putem să încheiem ciclul așa frumos!“,  au mai adăugat cei de la Phaser.

Phaser este o trupă pop-rock născută în Reșița și maturizată în Timișoara, iar din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

 

Takeoff face echipă cu Rich The Kid pentru “Crypto” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=EPQJHNXdJfM

Takeoff face echipă cu Rich The Kid pentru “Crypto”. Piesa este produsa de 808iden, Melee Beats și DJ Durel, DJ-ul oficial al Migos.
În 2018, la mai puțin de un an după ce și-au lansat cel de-al treilea album ,Culture II, Migos a decis că se vor lansa albume solo. Quavo a lăsat “Quavo Huncho”, Offset a livrat pe “Father Of 4” și Takeoff a lansat “The Last Rocket”. Proiectele nu au fost la fel de îndrăgite ca proiectele Migos, deoarece nu au reușit să se evidențieze, pentru că grupul lucrează atât de bine împreună. Acum, aproape patru ani mai târziu, nu există niciun semn că trio-ul se pregătește să lanseze din nou proiecte solo, dar unii, inclusiv Takeoff, au lansat melodii ca artiști individuali.
Pentru prima dată de când a lansat The Last Rocket, Takeoff revine în acțiune în cariera solo. Cu ultima sa lansare, el îl cheamă pe Rich The Kid să i se alăture pentru „Crypto”. Piesa se concentrează, desigur, pe criptomonede, în timp ce raperii se laudă cu banii obținuți. De asemenea, vine cu un videoclip relaxat care îi urmărește pe Takeoff și Rich în timp ce se plimbă pe străzile orașului.
Noua piesă vine după ce Takeoff a apărut pe al albumul lui Roddy Ricch, “Live Life Fast”, fiind prezent pe piesa „Paid My Dues”. Cât despre Rich The Kid, el a făcut echipă recent cu Lil Wayne pentru proiectul lor comun, “Trust Fund Babies”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.