În premieră, în cel mai nou sezon Temptation Island Insula iubirii, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să aleagă între #RelatievsTentatie şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Maria Vornicu (37 de ani) poate descrie perfect tipologia femeii puternice, sigure pe ea, care ştie exact cum să se impună, dar şi să ofere atunci când cel de lângă ea ştie să ceară. A iubit, a fost iubită, a înşelat, a fost înşelată, aşadar, a experimentat multe în relaţiile anterioare şi consideră asta un atuu în experienţa Insula Iubirii.

          Bianca Patrichi (32 de ani) a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită. Nu crede în monogamie, mai ales după ce a fost înşelată de foştii iubiţi. Nu a mai petrecut trei săptămâni fără telefon şi în compania unor persoane complet necunoscute, aşa că porneşte în aventură deschisă către experienţe noi.

La doar 33 de ani, Oana Monea are propria afacere – un salon de cosmetică şi oferă cursuri de specializare în domeniu. Dacă în plan profesional este un om împlinit, viaţa personală nu i-a adus satisfacţiile dorite. După două relaţii serioase, care însă nu s-au încheiat aşa cum îşi dorea, Oana a decis să participe la cel mai dur test al fidelităţii ca să demonstreze că tentaţia poate apărea oricând într-o relaţie.

Anamaria Vaida (33 de ani) este o apariţie de neuitat încă de la început. Fata cu ochi albaştri şi păr de foc a venit pe insulă din dorinţa de a ajuta cuplurile să descopere adevărul despre relaţiile lor. Îi place să flirteze, astfel că rolul de ispită i se va potrivi ca o mănuşă.

          La doar 23 de ani, profesoara de matematică Eda Csoregi se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și puternică. Fire comunicativă, gata să experimenteze lucruri noi, Eda a pornit în experienţa Insula Iubirii cu inima deschisă.

Carismatică, ambiţioasă şi sigură pe ea, Karina Fetica (26 de ani) a lăsat un loc de muncă sigur, dar plictisitor, într-o bancă şi şi-a urmat visul – acela de a deveni antrenor de fitness. Karina a avut curajul să iasă dintr-o relaţie lungă, de peste nouă ani de zile, pentru că intervenise monotonia, aşa că nu îi e frică să spună ce simte şi ce vede.

          Larisa Iosif (23 de ani) a venit pe Insulă ghidată de o singură motivaţie: să le demonstreze femeilor că bărbaţii nu sunt aşa cum cred ele. Şi-a propus încă de la început să joace dur, aşa că rolul ei nu va putea fi ignorat.

Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ (26 de ani) nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială.

Roxana Lite (28 de ani) este licenţiată în Turism, însă a ales să profeseze în zona de beauty, unde deţine propriul salon de înfrumuseţare. Fire ludică şi vulcanică deopotrivă, Roxana vine pe Insula Iubirii pentru a-i ajuta pe concurenţi să găsească răspunsuri la întrebări pe care nu avuseseră curajul să şi le pună până acum.

Deşi credea în relaţia perfectă, Lavinia Dumitrescu (28 de ani) a avut ocazia să afle pe propria-i piele că lucrurile pot lua oricând o altă întorsătură. S-a căsătorit şi a făcut un copil, însă acest lucru nu a oprit-o să divorţeze atunci când a simţit că în cuplu nu mai există convingeri comune. Lavinia şi-a dorit să participe la cel mai dur test al fidelităţii, tocmai pentru a le ajuta pe concurente să afle adevărul despre relaţia în care se află. Dacă va reuşi sau nu, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, în curând, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.