A început numărătoarea inversă până la lansarea matinalului “Dimineața cu noi”, emisiunea prezentată de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, din 14 martie, de la ora 08:00, la Kanal D! Repetițiile sunt în toi, chiar în platoul realizat special pentru că toți cei care fac parte din proiect, dar și pentru ca telespectatorii să aibă parte de o experiență vizuală plăcută, intimă, dar și plină de energie, care să îi ducă cu gândul la o ieșire în oraș, cu prietenii. Va fi un loc al bunei dispoziții unde sentimentele frumoase sunt împărtășite, umorul este la el acasă,  cafeaua și o masă delicioasă pregătite!

Am văzut platoul emisiunii în mai multe etape, de la faza în care se monta podeaua, se schițau pozițiile camerelor de filmare, locul unde va fi așezată canapeaua pentru noi și invitații noștri, și până la momentul în care s-au făcut ultimele finisaje a zonei unde va găti Patrizia Paglieri. Am avut acea senzație de <acasă> când l-am văzut echipat complet. Acum suntem cu toții bucuroși că vom intra în casele oamenilor începând de luni dimineață, de la 08:00. Vă invit să fiți alături de noi, să ne începem ziua împreună în cel mai frumos mod”, a declarat Bursucu.

Emisiunea “Dimineața cu noi” le va aduce telespectatorilor în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 08:00, cele mai fresh informații, muzică bună, sfaturi din partea unor specialiști în diferite domenii de interes, reportaje realizate special de reporterii emisiunii, interviuri exclusive cu artiștii momentului.

Nu pierdeţi aşadar din 14 martie, de la ora 08:00, “Dimineaţa cu noi”, matinalul care iţi face ziua mai frumoasă, prezentat de un trio plin de energie şi umor: Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.