Emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi (difuzată pe Antena 1 în fiecare sâmbătă de la ora 20.00) vine cu o surpriză pentru telespectatori. Antrenamentele echipelor participante pot fi urmărite în exclusivitate, după fiecare ediție,  pe AntenaPlay.

Competiția dansului pe gheață, Dancig on Ice- Vis în doi este în plină desfășurare. Pentru că în spatele unui moment spectaculos pe gheață stau zeci de ore de antrenamente și la fel de multe căzături, AntenaPlay duce telespectatorii în culisele celui mai spectaculos show de la Antena 1. Cât de multă muncă se ascunde în spatele fiecărui număr de pe gheață, care sunt principalele limite pe care concurenții trebuie să le depășească, momente tensionate sau căderi nervoase, atmosfera din timpul repetițiilor sunt câteva din lucrurile pe care fanii emisiunii le pot viziona într-un proiect exclusiv, difuzat în fiecare săptămână pe AntenaPlay.  De la primii pași făcuți pe gheață până la prize spectaculoase este o diferență de luni de zile de repetiții și antrenamente. Evoluția concurenților poate fi urmărită etapă cu etapă, în exclusivitate pe AntenaPlay.

Dancing on Ice – Vis în doi continuă în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. Patru  perechi vor intra pe gheață săptămâna aceasta în încercarea de a împli un vis și a oferi telespectatorilor un show impecabil.

1 COMENTARIU

  1. buba ziua,ma numesc valentin.pe data de 12-03-2022 am vizionat spectacolul concurs de patinaj.acest concurs ma dezamagit . la dueluldintre cele doua echipe ,marian prisacaru cu iulia albu si codruta moiseanu cu catalin cazacu s-a vazut ca a fost eliminata echipa cea buna ,adica codruta cu catalin.ce fel de concurs este acesta cand sunt eliminate echipele bune .iulia albu a stat pe gheata ca o scandura ne avand nici pic de gratie si talent .ce surprize ne placute ne mai pregatiti dragi jurati. cam asa se intampla in sport ,din cauza juratilor multi sportivi isi pierd munca de o viata . cum a putut sa castige cea mai slaba echipa din concurs ,avand cele mai mici note .denota ca au fost aranjamente. rusine. valentin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.