ANE revine primăvara aceasta cu o nouă piesă, Când mă ia, cu un ritm și un vibe aparte. Piesa face parte dintr-o poveste de 2 piese care se completează și care ilustrează două perspective asupra dragostei, una realistă, asa cum este în prima piesă, iar cea de a doua reprezentând o perspectivă idealizată asupra iubirii.

Povestea piesei este reprezentată de obsesia pe care o dezvolti atunci cand te indragostesti de un om si esti capabil sa faci lucruri nebunesti ca sa-l tii langa tine cu orice pret. Piesa este rezultatul muncii unei intregi echipe, din care fac parte Ane, Emanuela Oancea, Enri Demi.

Cine este ANE?

Pe ANE publicul o cunoaște de la piesa „Cad în gol”, o colaborare alături de Horace, pe care a lansat-o sub numele de Ana Pal si mai apoi de la cea mai recenta piesa, Bailar. S-a născut în Deva, unde a inceput sa cante inca de mica, sustinuta de parinti si indrumata catre Liceul de Arte Sigismund Todut. A studiat pianul, canto si jazz, acumuland, astfel, 12 ani de studiu muzical. A participat la numeroase concursuri si evenimente ca pregatire pentru admiterea la Conservator. “Sunt o fire care acum se inspira din absolut orice. Mama mea a fost prima sursa de inspiratie, ea m-a introdus intr-o sfera muzicala diferita de cea pe care o vedeam in jurul meu, predominant interantionala ascultand artisti R&B sau soul-pop, precum precum Etta James, Michael Jackson, Erykah Badu. Am combinat toata aceasta pasiune, am adaugat influentele proprii, mi-am imbunatatit imaginatia si astfel mi-am dezvoltat si dorinta de a scrie. Stilul meu are influente plecate de la artisti precum Danileigh, Kehlani, Jhene Aiko sau Rihanna.”

https://www.youtube.com/watch?v=9IcAlbUZesg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.