S-a mai încheiat o săptămână a celei mai puternice competiții, Survivor România! Faimoșii și Războinicii au dus lupte dificile, au învățat să se adapteze mai bine Insulei Exilului și au văzut cum un nou membru din cadrul unui trib a plecat acasă. Aseară, miza probei de Comunicare, dar și emoția unui Consiliu de Eliminare au făcut ca show-ul să fie unul complet, concurenții concurând cu dorul arzând în suflet.

Cu poatea cea mai dură recompensă pusă la bătaie, șansa de a suna acasă, concurenții au luptat până la epuizare. În ciuda dorinței de a reuși prima victorie în jocul pentru Comunicare, Faimoșii au pierdut încă o dată în fața echipei Războinicilor. Astfel, cei din urmă s-au putut bucura de mesaje de la cei care îi apreciază și cred în șansa lor în competiție.

Ceea ce a urmat a fost un nou Consiliu încărcat de emoția unei eliminări din cadrul echipei Războinicilor. Lacrimile de fericire de la recompensa de Comunicare s-au transformat în unele de tristețe, după ce Daniel Pavel a făcut anunțul: Ramona este cea pentru care competiția s-a încheiat. ”Parcă e un vis urât. Îmi pare rău, îmi doream din suflet să rămân mai mult. Simt că nu am arătat tot pentru că dorul de casă, foamea și condițiile de aici m-au făcut să fiu emotivă pe traseu. Survivor este o lecție de viață, o poveste unică, în care trebuie să trăiești fiecare clipă, secundă cu secundă”.

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:02. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.9 puncte de rating și 28.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 4.4 puncte de audiență și 12.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 de români s-au bucurat de provocările serii, iar în minutul de aur, la ora 21:47, aproape 2.5 milioane de telespectatori urmăreau PRO TV.

O nouă file de emoție se așează în saga Survivor România. Asta a fost săptămâna, ăsta a fost consiliul de eliminare. Aventura continuă”, a declarat prezentatorul emisiunii Daniel Pavel.

Așa că, nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, noi ediții care vor aduce suspans și răsturnări de situație. Până atunci, puteți revedea momentele favorite pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.