Imperiul Leilor își redeschide porțile astăzi, de la ora 21:30, într-o nouă ediție în care investitorii vor să finanțeze business-uri și idei creative. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu vor decide în această seară dacă investesc sau nu într-un business care promite să schimbe viața copiilor noștri.

 

Luiza Apostu, o tânără de 29 de ani din Onești, vine în Imperiul Leilor și propune asocierea într-o comunitate de învățare alternativă și agilă a copiilor cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani. Sunt aici să vă vorbesc despre prezentul și viitorul copiilor noștri. Cea mai mare parte din viața copiilor este decisă și controlată de alții. Altcineva decide timp de 9 ore ce, cum și cât trebuie să învețe copiii. Știm cu toții că școala e plină de prea multă teorie și prea puțină practică. Vrem să ajungem în 6 ani la o Românie cu un milion de copii care au drag de învățare”, va spune aceasta la întâlnirea cu investitorii.

 

Propunerea ei nu-i va lăsa fără reacție pe lei, iar pentru Dragoș Petrescu va fi prea optimistă: ”E o evaluare avion total! Cred că mai ai multe de învățat”, îi va spune acesta după ce va analiza cifrele de performanță a business-ului. Un alt leu o va suspecta pe Luisa că are motive ascunse pentru care a venit în emisiune: „Te suspectez cumva că ai venit doar ca să-ți faci reclamă, ceea ce e foarte bine și te felicit dacă te-ai gândit așa”, va spune unul dintre finanțatori.

 

Dacă va reuși aceasta să primească banii de care are nevoie să-și dezvolte afacerea, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția Imperiul Leilor din această seară este disponibilă în avans pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.