Schimbări majore în Fierbinți: Vasile își dorește să schimbe emblema satului și acceptă sugestia Dalidei de a face concurs, dar câștigătorul să fie tot el. Și-a înscris propria propunere, care trebuie să iasă învingătoare, însă Celentano vine și el cu o idee, după spusele lui, genială. La fel și Brânzoi, care îl propune pe Costel, un curcan minor, perfect pentru a deveni noua emblemă. Care sunt celelalte sugestii și înscrieri în râvnita competiție, aflăm în seara aceasta, de la 20:30.

 

Bobiță are nevoie de ajutorul lui Dorel și al lui Giani, care încearcă să evite orice implicare. Împotriva voinței lor, ajung cu Bobiță în pădure, unde au parte de o întâlnire surpriză și sunt întrebați de ce taie arbori într-o zonă protejată. Bobiță e sincer, convins că nu face niciun lucru rău și recunoaște că vrea să-și facă o masă frumoasă pentru cârciumă. Fiind un caz extrem de important, apare și Robi și încearcă să rezolve problema pe cale amiabilă, dar speriați de urs sunt nevoiți să abandoneze.

 

Femeile din sat sunt puse pe jar de nevasta lui Firicel, însă Gianina este cea care provoacă tot scandalul dintre ele. Totul pentru un scalp sănătos și pentru a face rost de ceva mai mult păr, de care are mare nevoie.

În fiecare miercuri și joi, de la 20:30, Las Fierbinți aduce comedia în casele românilor.

 

Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.