Indiferent de oboseală, de lipsa mâncării sau a somnului, de dorul de casă, în lupta pentru Imunitate, toți concurenții se motivează și dau tot ce pot pentru a reuși să obțină punctul pe traseu. Echipa care ajunge la zece știe că și-a putut salva toți membrii pentru încă o săptămână și că va avea parte de mai multe resurse în următoarele zile. Cu acest gând, cele două triburi au intrat în jocul de aseară și au dat tot ce au avut mai bun!

Pe teren, lupta s-a încheiat cu victoria Faimoșilor, care au reușit să câștige după un șir lung de înfrângeri. Asta i-a adus pe Războinici la o luptă pentru Imunitatea Individuală, unde spre surpriza tuturor, Doru Răduță și Oana Ciocan au reușit să se impună.

Odată cu ajungerea la Consiliu, a fost momentul unei discuții foarte sincere între Relu Pănescu și ceilalți colegi ai lui, acesta dorind să înțeleagă de ce a ajuns pentru a doua oară în Exil. Finalul serii a adus și ultimele vești, odată ce Războinicii au decis: Relu Pănescu, Ramona Crăciunescu și Blaze sunt în pericol de eliminare.

Ediția de aseară a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:57. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 26.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.5 puncte de audiență și 10.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.7 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură un joc de Imunitate extrem de important, iar în minutul de aur, la ora 21:33, peste 2.2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe victoria obținută de Faimoși.

Urmează una dintre cele mai emoționante probe pentru Comunicare de până la acest moment! După ce săptămâni la rând, nu au avut nici un semn de acasă, diseară totul se va schimba pentru echipa care va reuși să obțină victoria. Cine se va bucura, în timp ce va și plânge, vedem de la 20:30.

Noi comentarii de neratat și o super ediție Survivor: Extrashow, emisiunea online prezentată de Zanni revine și astăzi, doar pe VOYO!

Nu ratați, de la 20:30, lupta dintre Faimoși și Războinici pe PRO TV și VOYO. Săptămâna Survivor se încheie cu un joc în care miza Comunicării îi va face să lupte până la epuizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.