E tot mai greu, iar acest lucru se vede cu fiecare zi. Atât Faimoșii, cât și Războinicii, au motivația necesară, însă își găsesc tot mai greu forța pentru a da totul pe traseu. În ciuda faptului că rămân cei mai buni concurenți în competiție, curajoșii acestui sezon se confruntă cu lipsurile de zi cu zi și învață că fiecare punct trebuie să fie motivația supremă.

Aseară, cele două triburi au ajuns la proba de Recompensă unde au avut parte de o mare surpriză – echipa câștigătoare putea merge la restaurant pentru a mânca pizza! Mânați de acest gând, Războinicii au început extrem de puternic și au condus cu un scor categoric până a început revenirea Faimoșilor. În ciuda faptului că au reușit să egaleze, Faimoșii au pierdut încă o dată, așa că Războinicii s-au bucurat de o masă copioasă.

Seara s-a încheiat cu un Consiliu de Exil care a adus noi discuții aprinse în cele două tabere. Concurenții care au putut face nominalizările au fost, iar, TJ Miles și Ionuț Popa, aceștia reușind să-și păstreze cel mai rapid timp. ”O persoană care mai are de învățat să fie cu ochii și cu urechile deschise mult mai mult. Aș vrea să-l trimit în Exil să se gândească la chestiile astea”, a spus TJ înainte de a decide că Marian Drăgulescu va fi Faimosul care pleacă în Exil. De cealaltă parte, Ionuț l-a trimis pe Relu Pănescu: ”Mă gândesc strategic, social și sportiv. Toate trei le am..”

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:30. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.7 puncte de rating și 24.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 6.4 puncte de audiență și 16.0% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au urmărit aventurile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 22:01, aproape 2.5 milioane de telespectatori au ales să fie cu ochii pe Survivor România.

În ciuda problemelor cu care se confruntă fiecare echipă, astăzi nu există nu se poate! Fiecare dintre cele două triburi trebuie să lupte până la epuizare pentru a-și asigura locul în competiție. Lupta pentru Imunitate îi va aduce față în față cu o probă grea, însă o singură echipă se va bucura de un Consiliu liniștit. Cine va pierde și va face nominalizări?

Zanni, câștigătorul sezonului trecut, aduce și astăzi Survivor: Extrashow! Cele mai tari momente din competiție vor fi comentate de către prezentator și invitata lui din această seară.

Nu ratați nici astăzi, de la 20:30, o ediție cu o probă extrem de importantă, la finalul căreia vă puteți susține favoriții prin vot! Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.