De peste șapte săptămâni, Faimoșii și Războinicii au intrat în cea mai puternică aventură a vieții lor. Au renunțat la condițiile de acasă și s-au adaptat unei vieți cu multe lipsuri și la fel de multe lupte pentru a câștiga cele necesare trăirii pe insulă. Cu fiecare Consiliu de Eliminare au pierdut colegi, iar cei rămași în joc au arătat că sunt deciși să meargă înainte, indiferent de provocări. Diseară, de la ora 20:00, Survivor România continuă cu un puternic joc pentru Recompensă, dar și cu un Consiliu dificil pentru trimiterea în Exil.

După ce au pierdut încă un coleg săptămâna trecută, Faimoșii sunt convinși că au ajuns într-un punct perfect pentru ei. ”Avem tot ce ne trebuie să batem oamenii ăștia, chiar avem!”, declară TJ Miles, completat de Marian Drăgulescu care crede că ”Am rămas cei mai puternici în joc”. În ciuda acestei aparente înțelegeri, conflictele nu par a fi încetat în tabăra lor, CRBL și Marian fiind prinși într-o discuție aprinsă.

Nici în echipa Războinicilor nu este loc de calmitate, în ciuda victoriilor din ultimele zile. Colegii par hotărâți să arate că Ștefania nu știe să reacționeze în lupte sau în momentele în care pierde. ”Nu voi da înapoi din a fi competitivă. Sunt om, nu am voie să mă supăr?”, este întrebarea concurentei către colegii ei. ”Noi nu ne ascultăm reciproc”, este replica unei alte Războinice care resimte tot mai tare problemele din echipă.

Care dintre cele două echipe va reuși să depășească problemele și să câștige proba de Recompensă, obținând o masă copioasă, aflăm în câteva ore. Tot atunci, doi concurenți, câte unul din fiecare trib, va fi trimis în Exil. Cine va avea dreptul de decizie și ce alegere va face, aflăm într-o super ediție, doar pe PRO TV!

Diseară în emisiunea Survivor:Extrashow, prezentată de Zanni va veni o concurentă ce tocmai a părăsit competiția. Otilia va oferi declarații în exclusivitate ce nu pot fi ratate.

Lupta pentru recompensă poate fi urmărită în avans pe VOYO. Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV prima ediție a săptămânii de Survivor România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.