Talentul depășește granițe și apropie oameni. Talentul aduce curajoșii în fața unora dintre cele mai frumoase provocări din viața lor. Talentul a fost cel care i-a ținut pe telespectatori aseară în fața televizoarelor, odată cu cea de-a cincea ediție a sezonului 12 Românii au talent.

 

”Depășește imposibilul. Nici nu am știut că există așa ceva”, a fost reacția lui Andi Moisescu la momentul lui Sandeep Kale, concurentul care a încheiat seara. Plecat din India pentru a promova sportul pe care-l face, Sandeep a reușit să-i cucerescă pe jurați încă de la primele mișcări. ”Totul a fost executat cu cea mai mare precizie”, a spus Dragoș Bucur, completat de Andi Moisescu care a declarat: ”Am văzut multe de la masa asta, dar așa ceva nu m-am gândit că e posibil”.

 

Eduard Preda, un student de 19 ani, din București a reușit să impresioneze, în primă fază, cu povestea lui, iar apoi cu vocea. După ce a fost diagnosticat cu autism de la o vârstă fragedă, acesta s-a confruntat, ani mai târziu, cu bullying-ul venit din partea altor copii de vârsta lui. ”Muzica m-a ajutat, sunt videcat”, a declarat aceasta înainte de a oferi o interpretare de neuitat. Reacțiile juraților nu au întârziat să apară, iar Andi Moisescu i-a spus: ”Ești precum o binecuvântare. Să împărtășești experiența ta, poate ajuta”.

Cea de-a patra ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:25 – 24:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 13.7 puncte de rating și 38.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.9 puncte de audiență și 13.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.4 milioane de români s-au bucurat de prestațiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 21:38, peste 3 milioane de telespectatori alegeau să urmărească PRO TV.

În următoarea etapă s-au calificat. Sasha & Katerina, Grupul Folcloric Mugurașul, Lucian Pășcan, Eduard Semian, Lea Kyle, Radu Bănceanu, Jose Filgueira, Eduard Preda, Gyula Suketes, Strauss Serpent, Oneway Bboys Crew, Ana-Maria Mircea, Patricia Thomits și Sandeep Kale.

Nu uitați că până la ediția de vinerea viitoare, puteți urmări pe VOYO emisiunea online: Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, dar și momentele favorite oferite de concurenți pe scena competiției!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.