Stromae a lansat albumul „Multitude”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MultitudePR

Astăzi, artistul, scriitorul, interpretul, producătorul, designerul și regizorul Stromae, de origine belgiană, apreciat la nivel internațional, lansează cel de-al treilea album de studio, „Multitude”. Proiectul conține 12 piese, între care “Santé” și “L’enfer”,  deja lansate și noul single “Fils De Joie”. Materialul discografic a fost compus de Stromae și produs de label-ul său Mosaert.

„Multitude” vine după o perioadă de pauză artistică forțată. Odată cu vacanța impusă, artistul a decis: să ducă o viață mai relaxată, mai structurată, mai aproape de familie, să facă munca din nou interesantă, să-și extindă sursele de inspirație și, mai ales, să exprime toate sentimentele trăite in această perioadă prin intermediul unor piese noi.

Departe de orice autocompătimire, Stromae a profitat de acest timp pentru a se identifica mai mult cu ceilalți, pentru a empatiza cu ei. Bărbații instabili din „La Solassitude” și „Mon Amour”, fiul prostituatei din „Fils de Joie”, protagoniștii depresivi și sinucigași din „Mauvaise Journée” și „L’Enfer”, cuplul nepotrivit din „Pas Vraiment”, oamenii invizibili din „Santé”, femeile suferinde din „Déclaration”; îi îmbrățișează pe toți cu bunătate și altruism, oferind fiecăruia un portret emoționant. Procedând astfel, dă titlului „Multitude” o rezonanță profundă, aceeași pe care Walt Whitman o transmite în poemul său, din care Stromae ar putea prelua deschiderea: „Sunt mare, conțin mulțime, sunt de orice nuanță sau castă, de orice rang sau religie”.

„Multitude” este o fereastră către lume, spre oameni și un moment rar de comuniune și plăcere de împărtășit. O alchimie a contrariilor, modelată de voința de a mărturisi fără judecată sau dispreț condiției umană în toată diversitatea ei și a imboldului de a explora viața celorlalți. „Multitude” este un mod alternativ al lui Stromae de a explora lumea, rămânând în același timp ferm atașat de rădăcinile sale.

Luna trecută, Stromae a anunțat, de asemenea, turneul său din America de Nord, care urmează să înceapă în această toamnă pe 21 octombrie la Vancouver, făcând opriri pe coasta de est și de vest, inclusiv la legendara Madison Square Garden din New York.

Multitude Tracklist:
1. Invainc
2. Santé
3. La solassitude
4. Fils de joie
5. L’enfer
6. C’est que du bonheur
7. Pas vraiment
8. Riez
9. Mon amour
10. Déclaration
11. Mauvaise journée
12. Bonne journée

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

KESHI A LANSAT PIESA „GET IT”, ÎNSOȚITĂ ȘI DE VIDEOCLIPUL OFICIAL

Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/GETITPR
keshi crește miza în videoclipul single-ului „GET IT”, având o energie diferită față de cum și-a obișnuit fanii până în prezent. Lansarea piesei coincide cu anunțul albumului de debut al lui keshi, „GABRIEL”, care urmează să fie lansat pe 25 martie prin Island Records.

În cântecul „GET IT”, keshi, care a acumulat peste 1,6 miliarde de stream-uri la nivel mondial, se laudă cu stilul de viață pentru care a muncit din greu să îl obțină („Got my bag right/On my own time”) și își invită fanii să vină alături de el („On me and we spendin’ all night, come and/Get it, get it, get it”). Din punct de vedere al sound-ului, bas-ul se face remarcat, cu ad-lib-uri asemănătoare sirenelor, în timp ce keshi alternează un falsetto cu o cadență mai structurată. Îmbinarea genurilor muzicale este ceva firesc pentru keshi, care deseori nu poate fi încadrat într-un singur gen, iar piesa „GET IT” demonstrează cât de versatil este atât ca artist, cât și ca producător (alături de co-producătorul Elie Rizk), păstrând în același timp acel sunet caracteristic cu care artistul și-a obișnuit publicul.

Videoclipul, regizat de regretatul Sebastian Sdaigui, se mulează perfect pe piesă, luând tot atâtea întorsături precum cântecul. Ilustrându-i pe keshi și prietenii săi într-un cadru romantic, victorian, videoclipul oglindește juxtapunerea „soft” și dură a piesei. După single-urile „SOMEBODY” și „TOUCH”, „GET IT” este un exemplu referitor la gama sonoră și profunzimea emoțională pe care fanii o pot aștepta de la albumul „GABRIEL”.

După lansarea materialului discografic, keshi își va începe primul său turneu în Europa și America de Nord în primavara anului 2022, cu opriri la Londra, Paris, Berlin, New York, Los Angeles și multe alte orașe, înainte de a încheia în orașul său natal, Houston, Texas.

Supranumit keshi, Casey Luong a strâns milioane de fani prin compoziția și producția sa de muzică ce îmbină mai multe genuri, fără a lansa vreodată un album complet. Acum, artistul vietnamez-american, venit din Houston, se pregătește să-și lanseze albumul de debut, „GABRIEL”, prin Island Records. Pentru „GABRIEL”, keshi a lucrat cu producătorul și compozitorul din Baltimore Elie Rizk (cunoscut pentru „Build a Bitch” semnat Bella Poarch), care a co-produs albumul împreună cu el.

Cu peste 1,6 miliarde de stream-uri în întreaga lume, keshi a devenit o senzație pe streaming cu apreciata sa trilogie de EP-uri – „Skeletons” (2019), „Bandaids” (2020) și „Always” (2020). Fiind artist autonom, keshi a scris, produs, proiectat și cântat toată instrumentația din cele 3 proiecte, care puse împreună descriu ciclul unei relații. keshi este încrezător că viitorul său album de studio, „GABRIEL”, va rezista testului timpului: „Cred că cel mai mare obiectiv pentru mine în acest moment este să creez un album care să continue să fie ascultat și după ce eu nu o să mai fiu”, a spus keshi.
GABRIEL – Lista de piese:

1.      GET IT

2.      SOMEBODY

3.      WESTSIDE

4.      TOUCH

5.      MILLI

6.      PÈRE

7.      HELL/HEAVEN

8.      UNDERSTAND

9.      ANGOSTURA

10.   LIMBO

11.   ANGEL

12.   GABRIEL

 

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Machine Gun Kelly a lansat EP-ul “lockdown sessions”

Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/lockdownsessionsPR

Machine Gun Kelly a lansat EP-ul “lockdown sessions”. Înainte de următorul său album, “mainstream sellout” de pe 25 martie, Machine Gun Kelly oferă un nou proiect, care include trei piese virale prin care artistul își arată versatilitatea.

“lockdown sessions” conține piesa “roll the windows up”, cunoscută anterior sub numele de “smoke and drive”. Actualizarea vine cu mai mult decât o schimbare de nume, MGK introducând un nou vers și filmând un videoclip pentru melodie. Acesta îl prezintă pe artist și bateristul său, Rook, fumând într-o mașină, într-un clip simplu, care surprinde esența unui proiect strict pentru fani.

EP-ul dă startul a ceea ce va fi cu siguranță o lună plină pentru MGK, a cărui nou album va fi disponibil pe 25 martie și va conține și cele 3 piese de pe EP. Single-ul „emo girl” împreună cu WILLOW a acumulat peste 30 de milioane de stream-uri și este prezent în top 25 al radiourilor alternative.

MGK a dominat spațiul live în ultima vreme, cântând pe unele dintre cele mai mari scene sportive, la NHL All-Star Game 2022 din Las Vegas, unde a oferit, la pauză, un spectacol sclipitor la pauză pentru pasionații de hochei și rock. Și înaintea Super Bowl-ului din acest an, el și Halsey s-au unit pentru un spectacol sponsorizat de Bud Light la Crypto.com Arena din Los Angeles.

lockdown sessions Tracklisting:
1. roll the windows up
2. pretty toxic revolver
3. in these walls (my house) (feat PVRIS)

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

Chelsea Cutler a lansat varianta deluxe a albumului „When I Close My Eyes”

Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/WICMEDeluxePR

Chelsea Cutler a lansat varianta deluxe a albumului „When I Close My Eyes”. Albumul conține trei piese noi, inclusiv „What Everybody Wants” pentru care artista a lansat si un videoclip, dar și lansarea recentă „the lifeboat’s empty!”.

Chelsea spune: „Când am lansat WICME în octombrie anul trecut, am simțit că nu eram pe deplin pregătită să încep să merg mai departe. Am continuat să scriu și am terminat trei piese noi pe care le-am iubit cu adevărat și am decis că trebuie să facem o versiune deluxe. Sunt atât de încântată să pot continua această eră cu fanii mei, în special cu turneul care începe în doar câteva zile.”

Chelsea Cutler va porni în turneu în primăvara acestui an, cântând la Coachella și The Governors Ball, dar și în alte 25 de locații din Statele Unite ale Americii.

“When I Close My Eyes” a fost scris, produs și înregistrat de Chelsea Cutler împreună cu puțini colaboratori. Proiectul a fost lăudat de NPR’s Weekend Edition, Variety, MTVNews, Entertainment Tonight, COMPLEX, UPROXX, Consequence, HYPEBAE, Ones To Watch. În plus, artista a interpretat piesa “Devin On My Shoulder” la The Late Show with Stephen Colbert.

Chelsea Cutler a acumulat peste 750 milioane de stream-uri în cariera sa și a fost lăudată de Billboard, The New York Times, E! News, PAPER Magazine, Cosmopolitan, Refinery29, UPROXX, HYPEBAE, L’Officiel și Ones To Watch. Ea a concertat la festivaluri faimoase precum: Governors Ball, Bonnaroo și Lollapalooza, dar și la emisiunile The Late Show with Stephen Colbert, The Late Late Show with James Corden, Late Night with Seth Meyers.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

ArrDee a lansat piesa „Come & Go”

Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/ComeAndGoPR
Considerat copilul minune al rap-ului, ArrDee își continuă începutul prolific de an cu lansarea single-ului „Come & Go”.

Piesa „Come & Go” îl evidențiază pe ArrDee într-o stare de meditație, în timp ce acesta explorează dragostea și pierderile, relațiile trecătoare și absența tatălui său – toate aceste subiecte, fiind rezumate cel mai bine de versul: „I’ve been hurt so much it don’t hurt”.

Scoțând în relief mesajul versurilor, acțiunea din videoclipul piesei se desfășoară la o petrecere acasă și îl surprinde pe ArrDee gata să acționeze, în timp ce face contact vizual cu o fată care i-a atras atenția, desi era deja însoțit de altă fată. Videoclipul a fost regizat de Gabriella Kingsley (Ed Sheeran, Fireboy DML, Krept & Konan), care s-a ocupat și de clipul piesei „WAR”. În timp ce artistul își continuă ascensiunea pe scena muzicii britanice, lansarea noului single coincide cu publicarea listei de piese a mixtape-ului de debut al lui ArrDee, „Pier Pressure”, pe care sunt incluse piesele fruntașe în clasamentele muzicale, „Flowers (Say My Name)”, „Oliver Twist” și „War”.

„Pier Pressure” va fi lansat pe 18 martie, când ArrDee va începe un mic turneu în Marea Britanie, între 16 și 20 martie.

Lista de piese – „Pier Pressure”

1.     Locker

2.     WAR (with Aitch)

3.     Oliver Twist

4.     Flowers (Say My Name)

5.     No Biggie

6.     Late Night Driving

7.     Fruitella

8.     Come & Go

9.     Pandemic

10.  Who Woulda Thought ft. Lola Young

ArrDee a debutat cu single-ul „Cheeky Bars” la începutul anului 2021, o piesă care a acumulat peste 6.5 milioane de stream-uri pe YouTube Music, după ce a fost lansată de Mixtape Madness. De asemenea, cântecul a fost inclus în playlist-urile Spotify NMF UK și Rap UK, debutând pe locul #14 în topul 50 Viral U.K. „Come & Go” vine în urma pieselor de succes „Flowers (Say My Name)”„WAR” în colaborare cu Aitch„Oliver Twist”, și „Wasted”, împreună cu Digga D., single-uri ce au acumulat împreună peste 175 de milioane de stream-uri pe Spotify.

 

Stream/Download

 

 

 

Sebastián Yatra a lansat piesa „Érase una vez… Pero ya no”

Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/EraseUnaVezPR
Sebastián Yatra a lansat piesa „Érase una vez… Pero ya no”, inclusă pe coloana sonoră a primului serial muzical în spaniolă de pe Netflix, cu același nume. Acest track a fost scris de Sebastián Obando, Andrés Torres și Mauricio Rengifo. Cei doi din urmă s-au ocupat și de producția piesei.

În noiembrie, Netflix a confirmat primul serial muzical în spaniolă, intitulat „Érase una vez… Pero ya no”, care va aborda muzica pop și latino caracteristică vorbitorilor de limba spaniolă. Manolo Caro (Alguien tiene que morir, La casa de las flores) este cel care a creat și regizat serialul, iar Lucas Vidal este producătorul muzical.Produsă de Rafael Ley, María José Córdova, Carlos Taibo și Manolo Caro, „Erase una vez…Pero ya no es” spune povestea a doi amanți care au fost separați într-un mod tragic și care trebuie să se reîntâlnească în altă viață pentru a rupe blestemul care a fost aruncat asupra satului în care locuiau. Sosirea a doi turiști ar putea reprezenta un risc pentru singura sanșă pe care cei doi îndrăgostiți o au de a rupe blestemul.„Érase una vez… Pero ya no” se bazează pe un repertoriu internațional, la care au contribuit și cântărețul și compozitorul columbian, Sebastián Yatra și cântărețele din Spania, Mònica Maranillo (La Voz Kids) și Nia Correia (Operación Triunfo 2020).

 

Stream/Download

 

 

 

KAWALA A LANSAT ALBUMUL DE DEBUT „BETTER WITH YOU”
Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/BetterWithYouPR
Conținând un spectru de gânduri și sentimente, observații și idei, albumul este o colecție de piese cu ritmuri afrobeat, ce te invită la dans și care îți transmit o stare de bine de la început până la sfârșit. Albumul vine în urma unor EP-uri și spectacole live apreciate atât de către criticii de specialitate, cât și de public, care au ajutat trupa, originară din Nordul Londrei, să adune o comunitate de oameni care simt și gândesc similar.

De aceea, albumul de debut este o modalitate de a celebra această comunitate. În plus, acest amănunt este reflectat și de către artwork-ul materialului discografic. Trupa a rugat diverși oameni cu care a colaborat de-a lungul timpului să trimită mai multe fundaluri, care, într-un final, au alcătuit mozaicul de pe coperta albumului.

„Cele mai multe piese sunt precum o călătorie”, a spus solistul Jim Higson, a cărui voce se îmbină cu a chitaristului principal, Daniel McCarthy, pentru a reda discursul muzical. „Cântecele vorbesc despre momentul în care obții ceva și te afli într-o nouă ipostază. Nu am vrut să spunem doar povestea noastră, ci poveștile tuturor celor care ne-au ajutat să ajungem în punctul în care suntem acum, deci track-urile reprezintă o călătorie mult mai lungă.”

Pe album sunt incluse piese precum „Searching”,  „Marathon”, „Echoes”, „Ticket To Ride”, „Hypnotized”, „Jesse C’Mon”, și „Good Like This”.  „Titlul  ‘Better with You’ a fost inspirat din refrenul piesei ‘Echoes’,” a explicat Daniel. „Am scris despre dorința și necesitatea de a ne reconecta cu oamenii. Am avut în minte publicul de la spectacolele noastre, dar nu ne-am rezumat doar la acest aspect, întrucât se aplică la prietenilor și familiei. Albumul sărbătorește oamenii care te pot ajuta.”

Înregistrat pe parcusul ultimului an, pentru acest album, trupa KAWALA – completată de chitaristul Dan Lee, basistul Reeve Coulson și toboșarul Ben Batten,  a colaborat cu o gamă largă de producători de succes, incluzându-i și pe Joel Pott (George Ezra, Shura, Tom Walker), Cam Blackwood (George Ezra, London Grammar), Joe Rubel (Maisie Peters, Ed Sheeran), Dan Bryer (Tom Grennan, Rag’N’Bone Man) și Mark Ralph (Years & Years, Georgia).

În plus, trupa are programat un scurt turneu în Marea Britanie în primăvara anului 2022, începând pe 7 aprilie, în Leeds, și culminând glorios, pe 15 aprilie, la O2 Shepherds Bush în Londra.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

A1 x J1 face echipă cu Tion Wayne pentru piesa “Night Away(Dance)”

Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/NightAwayPR

A1 x J1 face echipă cu Tion Wayne pentru piesa “Night Away(Dance)”. După primul spectacol sold-out la O2 Academy Islington din Londra, duo-ul A1 x J1 s-a întors cu noul single, „Night Away (Dance)”, realizat împreună cu Tion Wayne.

Succesul duo-ului vine sub forma a două single-uri de top 5, o piesă certificată cu discul de platină și colaborări cu artiști ca KSI, SwitchOTR, Aitch, A Boogie Wit Da Hoodie, Deno și, mai recent, o nominalizare la BRIT.

Cu fragmente din „Night Away (Dance)” care circulă pe TikTok din ianuarie, așteptarea a fost mare. Piesa a avut deja peste 10.000 de creații video organice care au devenit virale pe Tik Tok, cu 4,5 milioane de vizualizări numai pentru conținutul lor de teaser și mii de distribuiri. „Night Away (Dance)” este deja pregătit să fie un succes.

La doar 16 și 18 ani, A1 x J1 ne amintesc de tinerețea lor, reimaginând piesa „On The Floor” al lui J-Lo într-o melodie modernă. O piesă jucăușă cu rap și cântec, „Dance” încorporează o chitară, menținând în același timp ritmuri sincopate pentru a-i oferi o atmosferă esențială de rap/trap.

„Piesa este un banger, ne-am distrat atât de mult făcând această melodie, iar Tion este ca un frate mai mare, așa că avea atât de mult sens să facem această piesă împreună”, a spus J1 despre noul single.

A1 adaugă: „Acest cântec este uptempo, este melodic, are fluxuri diferite, este un banger! Munca cu Tion în studio este un vibe, felul în care lucrează este atât de diferit”.

Rapstar-ul Tion Wayne, care a ajuns pe locul 1 în Marea Britanie cu piesa „Body”, își face prezența cu ritmuri puternice care se îmbină perfect cu percuția complexă a piesei.

După ce s-au întâlnit din întâmplare prin aplicația Houseparty în 2020, A1 x J1 au avut un succes neimaginabil la vârsta tânără de 16 și 18 ani, în timpul unor circumstanțe fără precedent din cauza pandemiei.

 

Stream/Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Carmen DeLeon a lansat single-ul “Besame Bonito”

Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/BesameBonitoPR

Carmen DeLeon a lansat single-ul “Besame Bonito”. Artista evocă acele momente tandre în care ne luăm rămas bun de la o relație care uneori părea că ar fi putut supraviețui testului distanței și timpului. Ea a scris și produs piesa emoționantă împreună cu Mauricio Rengifo și Andres Torres, care au lucrat cu ea pentru single-ul „Pasado” cu Cali y El Dandee, și pentru la hit-uri globale precum „Despacito” de la Luis Fonsi.

Videoclipul piesei este regizat de José A Moreno și produs de Daniela Sánchez Lugo. Videoclipul o înfățișează pe DeLeon singură în apartamentul ei, înconjurată de cutii mobile și contemplând viitorul, în timp ce o furtună face ravagii afară, rezonând cu stare ei de confuzie internă.

“Bésame Bonito” este despre o relație de neuitat care se termină lăsând un gol și o amintire care va dura pentru totdeauna”, a spus Carmen DeLeon. „Mi-am dorit ca videoclipul să fie plin de emoție și să ofere un sentiment de speranță. Nimeni nu este cu adevărat singur pe această lume”.
Aclamată de revista Wonderland drept „o forță de luat în seamă”, DeLeon a strâns până în prezent peste 25 de milioane de stream-uri la nivel mondial.

Carmen a fost selectată să cânte Imnul Național al SUA în timpul jocului Los Ángeles Chargers vs. Minnesota Vikings, la mijlocul lunii noiembrie 2021, susținând o interpretare minunată.
Născută în Venezuela și locuind acum la Miami, DeLeon și-a lansat primul single în 2020, „Volverás”, sub producția lui Tainy. „Juegas”, lansarea ei următoare, a fost în colaborare cu FEID, câștigătoare a Latin GRAMMY®️. „Cafecito” este o melodie încărcată de emoție pe care a scris-o în onoarea ambilor bunici. Ulterior, artista în vârstă de 20 de ani, s-a alăturat lui NE-YO pentru piesa „Shake”, un cântec dansabil de la DJ-ul și producătorul LLAMA. Totodată, Carmen a interpretat hit-ul „He Hit Me (And It Felt Like A Kiss”) prezent în filmul Promising Young Woman și în coloana sonoră a acestuia.

 

Stream/Download

 

 

 

Link YouTube

 

HAIM a lansat piesa “Lost Track”

 Stream/Download:

https://umusic.lnk.to/LostTrackPR

HAIM a lansat piesa “Lost Track”. Videoclipul este regizat de colaboratorul lor de lungă durată Paul Thomas Anderson. Melodia a fost scrisă de HAIM și produsă de Danielle Haim, John DeBold și Ariel Rechtshaid.

Haim a postat versurile piesei “I’ll never get back what I lost track of” pe Instagram, spunând: „Am avut acest vers scris încă de anul trecut, dar nu am putut niciodată să ne dăm seama ce să facem cu el. A apărut o oportunitate de a face o componentă muzicală rapidă în timp ce sora mai mica filma pentru W Mag. Paul a menționat că are cartea „Întâlnire în Samarrra” ca o posibilă direcție. Așa că ne-am inspirat de scena în care personajul principal aruncă o băutură în fața cuiva într-un club. Ne-a inspirat ideea ca cineva să facă ceva atât de drastic pentru a ieși dintr-o situație în care se simțea inconfortabil – doar pentru a simți ceva. În cele din urmă, ne-am amintit acel vers și am scris și înregistrat melodia și am filmat totul în câteva zile!”

„Lost Track” este prima piesă lansată de trio după debutul lor pe marele ecran, alături de părinții lor, în Licorice Pizza al lui Paul Thomas Anderson, nominalizat la premiul Oscar. Filmul o are în rol principal pe Alana Haim, care oferă o interpretare remarcabilă în primul ei rol de actorie, atrăgând recenzii superlative și o serie de premii, inclusiv nominalizări pentru cea mai bună actriță la BAFTA și Critics’ Choice.

Videoclipul pentru „Lost Track” de la HAIM este distribuit pe scară largă după lansarea sa cinematografică în cinematografele din SUA, unde a fost prezentat publicului înainte de proiecțiile lui Licorice Pizza. Este al nouălea videoclip pe care Paul Thomas Anderson l-a regizat pentru surorile nominalizate la Grammy.

 

Stream/Download

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.