Sufletele sunt tot mai încărcate de veștile care ne înconjoară, iar mintea ne este tot mai acaparată de grijile cu privire la ceea va urma. Într-un context în care neliniștea este la ordinea zilei, astăzi, de la ora 20:30, cel mai iubit show de divertisment din România revine cu o ediție ce aduce de la momente de magie până la acrobații incredibile, de la dansatori de senzație și până la voci ce merită a fi ascultate. Ca de fiecare dată, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete așteaptă să îi jurizeze pe toți cei care vor urca pe scenă.

După ce de multe ori de-a lungul anilor, vecinii ucraineni ne-au demonstrat că momentele pregătite de ei pot străluci sub lumina reflectoarelor datorită talentului și a muncii lor, diseară vom cunoaște doi acrobați de excepție din Kiev. Momentul lor va fi unul plin de emoție, suspans și spectacol. Despre ce este vorba, de l-a făcut pe Mihai Bobonete să spună: ”Nu am mai văzut în viața mea un astfel de număr”, descoperim în câteva ore.

O puștoaică de doar 12 ani, din Brăila, va povesti despre cum talentul i-a fost descoperit de către mama ei când cânta în curte. După ce a urmat o serie de cursuri, aceasta a devenit cunoscută în orașul natal, iar acum vrea să facă următorul pas în carieră. Interpretarea ei îi va face pe toți cei din sală să fie impresionați, iar pe unul dintre jurați să spună: ”Zici că face playback…”. Momentul tinerei nu poate fi ratat!

Tot în această seară, un concurent de 19 ani va povesti despre modul în care muzica i-a schimbat destinul. Deși este, în prezent, student la una dintre cele mai importante Universități din Anglia, acesta nu a avut o viață ușoară: a fost diagnosticat cu autism când avea doar 3 ani. ”Ai mei nu știau ce să facă”, recunoaște tânărul, care completează povestea cu ceea ce a urmat: ”Nu știam să fac diferențe între ce e bine și ce e rău”. Despre cum puterea de a merge mai departe și dorința de a depăși orice provocare reușesc să conducă spre o viață mai bună, aflăm astăzi.

Cea de-a treia ediție a emisiunii online Backstage Show, unde Pavel Bartoș și Smiley o vor avea alături pe Ana Maria Mărgean, câștigătoarea sezonului trecut, poate fi urmărită pe VOYO, după ce se va încheia ediția pe TV.

Emisiunea poate fi deja urmărită, în avans, pe VOYO! Nu uitați, de la 20:30, să vizionați o ediție ce va aduce zâmbetul pe buze!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.