In acesta saptamana:

  • aflam noi Vesti din online
  • dam startul unui nou concurs, cu premii oferite de Pepsi Max si Lay’s Maxx
  • v-am pregatit pentru noi recomandari, in rubrica De vazut
  • vorbim despre diabet si un stil de viata sanatos, din punct de vedere nutritional, alaturi de Catalin Nica, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice
  • punem la bataie inca 5 invitatii duble la cinema, oferite de Cineplexx Romania
  • vedem ce mai posteaza lumea pe TikTok
  • si dam cu Play altor 6 piese recomandate de noi, pentru playlist-ul vostru de weekend

Incepe „Online cu de toate”!

Emisiune sponsorizata de Pepsi Max, Lay’s Maxx si Cineplexx Romania.

🤩 #OCDT | SEZONUL 4 | EP. 12. Vorbim despre diabet si un stil de viata sanatos, din punct de vedere nutritional, alaturi de Catalin Nica, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice: https://bit.ly/3vhWS9b
O productie CreativeCreature.ro
❗ CONCURS ❗ Emisiunea „Online cu de toate” (sezonul 4) vă oferă în continuare 2 pachete de premii de la Pepsi Max și Lay’s Maxx și 5 invitații duble la premiera săptămânii, în cinematografele Cineplexx din țară („Batman”).
🥤 Pentru a intra în primul concurs, trimite-ne un mesaj privat (până mâine, la ora 10:00), în care ne spui codul de concurs (e afișat pe ecran, în timpul episodului postat pe YouTube), numele complet și orașul din care ești. Nu uita să dai Subscribe canalului de YouTube PlayU RO. Noi vom alege (prin random.org) 3 răspunsuri, care vor primi: 1 bax de Pepsi Max + 1 hanorac Lay’s Maxx; o minge + o geantă pentru sală Lay’s Maxx.
🎞 Pentru una dintre cele 5 invitații duble (la premiera dorită), valabilă în perioada 25 februarie – 3 martie 2022, spune-ne (într-un mesaj privat, trimis până mâine, la ora 10:00) în ce locație Cineplexx vrei să mergi la film (Titan, Băneasa, Satu Mare, Sibiu sau Târgu Mureș) și care e # de concurs (îl afli urmărind episodul de azi, pe YouTube). Noi vom alege (prin random.org) 5 mesaje private care menționează fiecare locație și # corect, pentru a le premia.
Numele tuturor câștigătorilor vor fi anunțate în această postare, după alegerea lor. Urmărește episodul din „Online cu de toate”, pentru mai mult detalii! Concursurile au loc săptămânal, deci stai cu ochii pe noi. Nu ne supărăm dacă ne dai Like & Share!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.