Vanotek prezintă single-ul ”Weekend” în colaborare cu Veve Milah, o piesă dance, în engleză și spaniolă, ca o zi de vară, cu o doză de optimism și energie.

 

Vanotek feat. Veve Milah – Weekend

https://www.youtube.com/watch?v=YvtkXoUW380

 

”Weekend” a fost compusă de Vanotek și de Veve Milah, versuri Veve Milah, produsă de Vanotek, iar videoclipul a fost regizat de SAN și filmat de David Mogan.

 

Veve Milah este o artistă, compozitoare și producătoare din Ibiza, cunoscută pentru single-ul “Chilleando por Madrid”.

 

”Weekend” este porția de energie, iubire și pozitivism pe care o împărtășesc publicului. Stay tuned for more”, a spus Vanotek.

 

Anul trecut, Vanotek a lansat ”Someone” feat. Denitia și a produs cele două piese de la Bastard! – ”You Lose” și ”F..k That”.                  

 

Vanotek feat. Denitia – Someone

https://www.youtube.com/watch?v=GTgau_9f4aM

 

Bastard! – You Lose

https://youtu.be/6c1y27AFT0w

 

Bastard! – F..k That

https://www.youtube.com/watch?v=z8yCIJPJP5I&t=3s

 

”F..k That” a fost extrem de bine poziționată în topul Shazam Rusia, unde a ajuns până pe locul 1, devansând artiști precum The Weeknd, Dua Lipa, dar și în clasamentele radio de acolo, iar în top Shazam Global, a fost pe locul 29. Pe YouTube, piesa are peste 10 milioane de vizualizări.

 

Vanotek este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din România, câștigător al discului de platină pentru ”Tell Me Who” în Rusia și CIS.

 

Vanotek feat. Eneli – Tell Me Who

https://www.youtube.com/watch?v=q7LzhZylLnk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.