Yuka, una dintre cele mai tinere artiste semnate Global Records, lansează noul single – „Forever More”, o poveste sinceră de dragoste pentru tânăra generație, transmisă prin emoția pianului și a timbrului unic al artistei.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Maria Ioana Enache, iar producția piesei a fost realizată de către Laurențiu Duță. Videoclipul piesei a fost realizat de către Paul Moldovan.

„Forever more” este o declarație de dragoste pe care sper să o cânte cât mai multe inimi de îndrăgostiți. Este scrisă din suflet, din tot sufletul unei adolescente de 17 ani care se încăpățânează să creadă în dragostea adevărată, necondiționată de nimic și veșnică în spațiu și timp.

„În aceste vremuri în care parcă generația tânără, din care și eu fac parte, nu mai are răbdare, în care totul este pe fast forward, <<Forever more>> este un cântec care concentrează toate emoțiile iubirii în pian și voce și care sper să aducă fluturași în stomac tuturor celor ce iubesc. Nu contează pe cine, nu contează când sau unde. Sper să vă regăsiți în fiecare vers!”, ne transmite Yuka.


Yuka are doar 16 ani și cântă de când își amintește. Muzica este o constantă în viața ei, urcând pentru prima dată pe scenă la doar cinci ani. Chiar un an mai târziu a câștigat concursul “Mamaia Copiilor” pentru ca la șapte ani să lanseze primul său album solo din carieră. A fost concurentă la „Next Star” și a continuat să compună si să scrie muzică chiar și după ce a absolvit școala de muzică. Cântă la pian, chitară și ukulele și este într-o permanentă căutare de muzică nouă care să o inspire. În luna mai a lansat „Aripi de nisip” care s-a bucurat de un loc în Top 200 Shazam Romania, New Music Daily și Breaking Pop pe Apple Music Playlists.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.