HERA, pe numele său real Andra Lupu, este o tânără artistă ce a reușit să captiveze publicul prin vocea să puternică și timbrul special, a început performând profesional într-o serie de proiecte de succes, în prezent fiind masterandă la Jazz la Universitatea  de Muzică din București.

Primul mare succes a venit odată cu duo-ul „Instinct”, din care a făcut parte în 2016, lansând hit single-ul  românesc „Petale” , piesă care a atins inimile oamenilor din întreaga țară, strângând 8 milioane de vizualizări pe Youtube și ajungând pe locul 2 în trending. Finaliști în Selecția Națională Eurovision 2017, au obținut locul 3 pe podium.

HERA și-a acordat timp pentru a se regăsi muzical, iar din 2019 a început să lanseze muzică independent, creată de ea, pentru sufletul ei, într-o manieră mult mai autentică și reală ca și până acum. Lansările ei solo au fost lăudate de bloguri internaționale de muzică și nenumărate playlisturi, confirmând faptul că HERA este un act puternic.

Prin concertul Tales In The Midnight, artista dorește să creeze o atmosferă învăluită în mister și visare, unde va reinterpreta alături de band live, piese din repertoriul Jazz, Pop, prin care dorește să dea glas poveștilor nespuse și șoaptelor la ceas de seară.

Limita de vârstă:
Preț Bilet simplu: 60 lei
Preț Bilet „Dinner Theatre”: 119 lei
Ora: 7:00 pm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.