”L-ai făcut pe cel mai greu de convins spectator să se ridice în picioare”, i-a spus Dragoș Bucur puștiului de 14 ani care a depășit tot bullying-ul din viața lui și s-a concentrat asupra pasiunii de a deveni DJ. Acesta a completat tabloul unei seri încărcate de emoție, talent și momente care au meritat a fi aplaudate și calificate în următoarea etapă a competiției.

 

Bianca Mihalcea are 16 ani, este din Târgu Neamț și spune că dansul este mai mult decât un talent, face parte din povestea ei. Cel care i-a făcut cunoștință cu această frumoasă parte a trăirilor ei a fost tatăl, care a murit când ea avea 11 ani. ”Dansul m-a salvat. Mi-am transpus durerea”, a spus tânăra înainte de a intra pe scenă. Ceea ce a urmat a fost un moment care i-a cucerit pe toți cei prezenți în sală. Cel care a apăsat butonul auriu a fost Andi Moisescu! ”Bianca vă așteaptă în semifinală”, a declarat el, fericit și mândru de prestația oferită de puștoaică. Însă și ceilalți au fost de acord, Dragoș menționând: ”Timp de câteva secunde, m-am simțit ca la un spectacol”.

Cea de-a patra ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 23:55. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.0 puncte de rating și 33.8% cotă de piață, față de locul 2 care avea cifre de trei ori mai mici, 4.0 puncte de audiență și 11.2% share. De-a lungul difuzării, aproape 2.2 milioane de români s-au bucurat de prestațiile concurenților, iar în minutul de aur, la ora 21:17, peste 2.9 milioane de telespectatori alegeau să urmărească PRO TV.

3 sau 4 de DA și calificarea în următoarea etapă au primit: Amira Olosutean, Slack Show, Vladimir Catană, Akikai Energy, Roxana Trifan, Cristina Dinu, Vioris Zoppis, Maria Clara Postelnicu, Olga Buianovscaia, Timothy Fletcher, Andreea Gheorghiță, Li Lau & Brendon Peel, Adrian Oiță & Bianca Enache și DJ Hugo Arthur.

Nu uitați că până la ediția de vinerea viitoare, puteți urmări pe VOYO emisiunea online: Backstage Show cu Pavel Bartoș și Smiley, dar și momentele favorite oferite de concurenți pe scena competiției!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.