Becky Hill lanseaza single-ul „Run”, alaturi de Galantis

Stream: https://umusic.lnk.to/RunPR

In timp ce „My Heart Goes (La Di Da), melodia lansata in colaborare cu Topic, ocupa primul loc in clasamentele radio din Romania, Becky Hill, artista care a primit recent trofeul „Best Dance Act” in cadrul premiilor Brit Awards 2022, lanseaza o noua melodie, „Run”, de aceasta data alaturi de Galantis.

Aparitia piesei „Run” vine imediat după lansarea „Here For You” (colaborarea lui Becky cu Wilkinson scrisă special pentru albumul său). Premiul votat de catre fani (categorie care a revenit după o pauză de 16 ani) i-a fost inmanat lui Becky de catre foștii ei colaboratori, David Guetta și Pete Tong.

Piesa „Run” este prima colaborare a lui Becky cu grupul suedez EDM Galantis, fiind scrisa de Becky Hill, MNEK și scrisa/produsa de Galantis.

„Sunt atât de încântata să lansez Run cu Galantis.” spune Becky. „Am scris-o împreună cu cel mai bun prieten al meu, MNEK, cu care scriu de 10 ani, iar magia pe care am simțit-o când am scris prima dată single-ul meu Losing, în 2012, o simt și astăzi când scriu cu el. Simt că fiecare single pe care îl lansez are potențialul de a-l îmbunătăți pe ultimul și acest lucru nu este diferit. Cu catalogul lor de hituri, printre care colaborari cu Little Mix și Years & Years, sunt foarte mândra că fac parte dintr-o altă colaborare uriașă cu ei.”

Videoclipul este regizat de Michael Holyk și a fost filmat în Cape Town, Africa de Sud. Plin de fotografii uimitoare de peisaj, texturi vibrante și stări de spirit contrastante, o vede pe Becky scăpând zi de zi din comuna, pentru a se bucura de o dragoste în climă mai însorită.

Colaboratorii lui Becky pentru „Run”, Galantis, s-au bucurat de o largă apreciere după lansarea albumului lor de debut, „Pharmacy”, care a ocupat primul loc în topul albumelor Billboard Dance, a obținut numeroase certificări de platină și aur RIAA și două nominalizări la Grammy. Duo-ul a colaborat cu artisti precum Dolly Parton, Little Mix și David Guetta (la hitul lor din 2021, „Heartbreak Anthem”, care a debutat pe locul 1 în topurile mondiale iTunes și a petrecut 13 săptămâni în Top 10 in Marea Britanie), Madonna, Kylie Minogue, Katy Perry și Britney Spears.

Becky este a treia artistă britanică in topul celor mai ascultate cantarete de pe Spotify, anul trecut ( dupa Dua Lipa si Adele), cu cea de-a cincea melodie cea mai difuzată a unei artiste britanice („Remember”). Albumul de debut, „Only Honest On The Weekend”, a înregistrat cinci single-uri în Top 40 din Topul Oficial și i-a adus certificarea BPI, cu de 9 ori discul de platină si 4 x discul de aur.

Pe lângă faptul că lansează mai multă muzică, Becky are un program live aglomerat planificat pentru 2022. După ce s-a dovedit a fi un program obligatoriu al festivalului în 2021 (cu seturi remarcabile la Reading & Leeds și un loc principal la Camp Bestival, pentru a numi doar câteva) și vânzând peste 50.000 de bilete pentru titlul ei epuizat la nivel național Only Honest On The Weekend Tour, Becky a anunțat deja că va cânta la Creamfields South, NASS Festival, Neighborhood Weekender și Camp Bestival.

 

LA$$A face echipă cu Isabel Usher pentru single-ul „5 Dollars” 

Stream: https://umusic.lnk.to/5DollarsPR

LA$$A face echipă cu Isabel Usher pentru single-ul „5 Dollars”. Este a doua piesă lansată anul acesta, după melodia „Bijpakken”, aparută tot in această lună.
Melodia începe cu elemente de producție atmosferice, oferind cu ușurință o ambianță trippy. Vocea lui Usher intră apoi în atmosfera piesei, care este asociată cu o tensiune, ce se simte cu fiecare secundă care trece. Piesa este captivantă de la început până la sfârșit și este pregătită pentru ringurile de dans din întreaga lume.  Este un mix dintre muzica pop și muzica dance, fiind o capodoperă prin excelența muzicii electronice.
LA$$A este un producator din Amsterdam, care a devenit cunoscut dupa lansarea piesei “Hans Betaalt De Schade”, ce a devenit un imn pentru cluburile din oraș, fiind certificat cu discul de aur. Melodia “Mas Mas Mas” împreună cu Rolf Sanchez a ajuns pe primul loc în Olanda. LA$$A a lucrat cu Tainy, Dalex, Vegedream și Lacrim, acumulând în cariera lui 15 discuri de aur.

 

 

Felix Jaehn face echipă cu The Stickmen Project și Calum Scott pentru piesa „RAIN IN IBIZA” 

Stream: https://umusic.lnk.to/RainInIbizaPR

Felix Jaehn face echipă cu The Stickmen Project și Calum Scott pentru piesa „RAIN IN IBIZA”. Felix se întoarce în lumina reflectoarelor, lansând prima piesă din acest an. Artistul colaborează cu The Stickmen Project, duo-ul faimos pe Tik Tok și cu cântărețul și compozitorul britanic Calum Scott.
Melodia începe cu vocea lui Calum Scott, urmată rapid de creștere și o scădere puternică a basului.

Mă bucur că am ajuns să colaborez cu artiști talentați precum The Stickmen Project și Calum Scott. Este o melodie despre întâlnirea cu cineva nou și entuziasmul care vine cu asta și simt că este exact energia potrivită pentru a începe anul”, a spus Felix Jaehn despre noua piesă.
A fost o onoare să lucrez cu Felix și Calum pentru această melodie foarte specială. De îndată ce am avut conceptul și versurile inițiale, am știut imediat că era perfectă pentru vocea incredibilă a lui Calum. Colaborarea cu Felix la producție a fost un vis și abia așteptăm ca vibrațiile acestei piese să fie în Ibiza în această vară.” – The Stickmen Project

Rain In Ibiza” a fost, de fapt, un accident foarte fericit! Eram cu producătorul meu, Jon Maguire, să lucrez la al doilea album, când mi-a arătat o melodie la care lucra cu The Stickmen. La jumătatea drumului, am luat un microfon în cameră și l-am rugat să mă înregistreze cântând – acestea sunt vocile pe care le puteți auzi pe piesă! Este o melodie care mă face să îmi doresc să-mi fac o geantă, să merg într-o aventură undeva și să mă ciocnesc de iubirea vieții mele! De când am colaborat cu Felix Jaehn pentru „Love On Myself”, ne-am dorit să lucrăm din nou la ceva împreună și oricum îi iubesc pe băieții The Stickmen, așa că s-a dovedit perfect!’ – Calum Scott

 

 

Swedish House Mafia a lansat impreună cu Sting single-ul “Redlight” 

Stream: https://umusic.lnk.to/RedlightPR

Swedish House Mafia a lansat, impreună cu Sting, single-ul “Redlight”. Piesa a început să fie anunțată acum câteva luni, când trio-ul a postat mai multe story-uri pe Instagram conținând parți din noua melodie. In ultimele doua săptmănâni, Carnage și Alesso au redat piesa la spectacolele lor. Totodata, Swedish House Mafia a zburat la New York pentru a se întâlni cu Sting.
Sunetele sunt foarte detaliate și, dacă asculți cu atenție, poți auzi precizia extremă a modului în care Swedish House Mafia își creează melodiile. Texturile liniei de bas se aud perfect, precum și vibrațiile pianului principal.
Datorită stilului electronic, piesa a fost primită cu mare entuziasm de către fani. Aceștia comentează cu „revenirea reală a Swedish House Mafia” sau „It got better” referindu-se la prima lor lansare după revenire.

 

Florence + the Machine a lansat piesa „King”

Ascultă AICI

Florence + the Machine ne-a pregătit o surpriză și a lansat melodia „King”. Fiind o reflecție asupra vieții din perspectiva unei femei, dar și asupra familiei, feminității și sfidării așteptărilor, track-ul poate fi considerat un manifest personal care adresează depășirea stereotipurilor ce fac diferențe considerabile între sexul masculin și sexul feminin: „I am no mother, I am no bride – I am king”.

Faptul de a fi artistă, în special una care are și spectacole, atrage după sine un conflict inevitabil: cum să continui să ai succes și să îți urmezi cariera pe aceeași traiectorie pe care o au și artiștii bărbați, a căror stea devine mai strălucitoare, drumul lor către success nefiind influențat de ceasul biologic. Acestea sunt sentimentele contradictorii pe care Florence le resimte după ce a împlinit vârsta de treizeci și ceva de ani.

„În postura mea de artist, nu m-am gândit prea mult la sexul meu. Am parcurs viața în mod normal. Eram la fel de capabilă ca și bărbații și întotdeauna am reușit să le fac față. Dar acum, gândindu-mă că sunt o femeie la treizeci și ceva de ani și la viitor… Dintr-odată simt cum mi se spulberă identitatea și dorințele. Să fiu și artistă, dar să vreau și să îmi întemeiez o familie, s-ar putea să nu fie așa de usor pentru mine cum este pentru colegii mei de breaslă de sex masculin. M-am format exclusiv după modelul artistului bărbat și, pentru prima dată, simt cum se ridică un zid între mine și idolii mei, în timp ce trebuie să iau decizii pe care ei niciodată nu au fost sau nu vor fi nevoiți să le ia.”

Vizionează videoclipul piesei, regizat de Autumn de Wilde, AICI.

 

SCORPIONS a lansat albumul „Rock Believer“

Asculta albumul: https://umusic.lnk.to/ScorpionsRockBelieverDLXPR

Probabil cel mai decisiv moment al procesului de creare al celui mai recent album incredibil al trupei SCORPIONS, Rock Believer, a fost transpus de către Klaus Meine, care a scris versurile pieselor de pe album, în track-ul „Gas In The Tank”. Meine a spus: „Înainte să începem să lucrăm la noul album, ne-am întrebat: Mai este suficientă benzină în rezervor?”. Oare mai este posibil ca o trupă, a cărei carieră muzicală va număra cincizeci de ani de la lansarea primului album fenomenal, Lonesome Crow, până la materialul discografic Rock Believer, să aibă aceeași forță brută, care este necesară pentru a crea și înregistra atâtea piese noi? Nu sunt oare de ajuns cele 18 albume până în prezent și nenumăratele premii câștigate pe tot mapamondul pentru acești muzicieni neobosiți? Mai este suficientă „benzină” în rezervor pentru a continua drumul? Unul dintre cântecele trupei oferă răspunsul la toate aceste întrebări: „Let’s play it louder play it hard, Laid back and a little dark, Give me a dirty riff my friend, There’s gotta be more gas in the tank.”

Rezultatul constă în 16 piese captivante, versurile fiecărui track în parte redând o mică poveste. Poveștile sunt prezentate într-un mod inedit, îmbinând amprentă inconfundabilă a trupei SCORPIONS de la începutul anilor 1980 cu producții care țin pasul cu trendurile actuale. Resursele inepuizabile de inspirație ale trupei de-a lungul carierei reprezintă o comoară neprețuită, construind o legătură indestructibilă între trecut și prezent. Comentariile lui Klaus Meine referitoare la piesa „Roots In My Boots” pot fi generalizate pentru întregul album: „Noul material discografic ne surprinde întoarcerea la origini. Noi doar am vrut să readucem la suprafață ADN-ul SCORPIONS originar – linii melodice puternice și riff-uri surprinzătoare. Am încercat să îmbuteliem acel sentiment și să-l aducem în studio, când, în sfârșit, am reușit să cântăm împreună, toți cinci în aceeași încăpere. Mikkey Dee aduce în trupă multă energie și distracție.”

Binele care se găsește în rău, precum susținea filosoful și profesorul de la Stanford, Paul Watzlawic, a fost subiectul care a stat la baza acestui album extraordinar. Procesul de creare al acestui material discografic a pornit de la un experiment: „Pentru prima dată, am primit versurile de la Klaus și a trebuit să compun muzica pentru ele”, a spus Rudolf Schenker. „Întotdeauna fusese invers până atunci, mai întâi muzica, apoi versurile”. „Practic am fost de acord să compunem doar câteva balade, precum “When You Know (Where You Come From),” a adăugat chitaristul trupei, Matthias Jabs, care a scris „Hot And Cold” și „Crossing Borders”. Albumul a fost produs de către trupă, cu ajutorul lui Hans-Martin Buff.

SCORPIONS este una dintre cele mai importante trupe rock din ultimele decenii, care a înregistrat vânzări de peste 120 de milioane de albume până în prezent, a avut peste 5.000 de concerte și a lansat legendara piesă Wind Of Change, care a dominat topurile internaționale și care este, și în ziua de astăzi, cel mai bine vândut single la nivel global al unui act muzical german. Cel mai recent album al trupei, Rock Believer, a fost lansat via Vertigo, pe 25 februarie 2022.

Rock Believer, crezul noului album, va fi și pseudonimului turneului din 2022. În martie și aprilie 2022, trupa va cânta la Planet Hollywood Resorts & Casino în Las Vegas, iar apoi va începe turneul în Europa în iunie, cu câteva spectacole în Germania, urmate de alte concerte pe tot mapamondul, care urmează să fie anunțate curând.

 

 

OneRepublic a lansat piesa „West Coast”, însoțită și de videoclip

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=QBPE2fZsVYU

Astăzi, 25 februarie 2022, trupa OneRepublic a lansat single-ul „West Coast”, cea de-a două piesă extrasă de pe al șaselea album de studio al bandului, ce urmează să fie lansat. Track-ul „West Coast” poate fi considerat un imn dedicat Californei, ce evocă liniile melodice caracteristicele anilor 1960 care puteau fi auzite frecvent pe Coasta de Vest. Piesa a fost atât preferata trupei, cât și preferata fanilor, motiv pentru care aceasta a setat direcția muzicală al celui de-al șaselea material discografic nelansat al formației.
OneRepublic a început să lucreze la single-ul „West Coast” de când a fost produs albumul lansat în 2016, „Oh My My”, dar trupa a decis să păstreze această melodie pentru o dată ulterioară. O versiune anterioară a acestei piese a fost folosită și pentru hit-ul internațional al trupei U2 din vara anului 2017, „Summer of Love”. În martie 2020, basistul Bret Kutzle a dezvăluit un mic fragment din „West Coast” în timpul live-ului de pe Instagram a lui Ryan Tedder, atunci când a fost preconizat că acest single va fi inclus pe cel de-al cincilea album al formației OneRepublic, „Human”.
Cu toate acestea, Ryan, solistul trupei, a declarat după lansarea piesei „Someday”: „Motivul pentru care nu am lansat încă West Coast este pentru că are o linie melodică unică, care este foarte diferită față de piesele OneRepublic cu care v-am obișnuit… Am decis să facem un întreg album care să se potrivească cu West Coast și la acel material discografic lucrăm deja de patru luni… West Coast este unul dintre single-urile cheie ale albumului ce urmează să fie lansat și încercăm ca toate celelalte piese să rezoneze cu West Coast, pentru că noi credem că acest cântec este extraordinar de bun.”
De asemenea, single-ul „West Coast” vine însoțit și de un videoclip, care se mulează perfect pe mesajul piesei și pe vibe-ul anilor 60 din California, surprinzându-i pe membrii trupei în peisaje caracteristice Coastei de Vest.
OneRepublic a fost nominalizată de mai multe ori la premiile Grammy. Membrii trupei sunt: cântărețul Ryan Tedder, chitariștii Zach Filkins și Drew Brown, basistul Brent Kutzle și toboșarul Eddie Fisher.

Albumul de debut, „Dreaming Out Loud”, a apărut în 2007, fiind un real succes. Piesa „Apologize” a fost nominalizată la premiile Grammy. Albumul, „Waking Up”, din 2009 a conținut hit-urile: „All the Right Moves”, „Secrets” si „Good Life.” Următorul proiect muzical, „Native”, din 2013, a fost certificat cu discul de platină în SUA, iar melodia „Counting Stars” a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100 și a vândut peste 45 milioane de copii.

Melodiile trupei au fost incluse atât în filme, cât și în seriale celebre. „Start Again”, împreună cu Logic, a apărut în serialul celor de la Netflix, „13 Reasons Why”, iar „Connection” într-o campanie a celor de Jeep. Piesele „Lose Somebody”, împreună cu Kygo, și „Wild Life” au putut fi ascultate în filmul Disney+, „Clouds”.

 

Soolking a lansat piesa „Suavemente”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=sLfqapBIqME

Rapper-ul și cântărețul R&B algerian, Soolking, a revenit cu o piesă menită să inducă starea de bine și atmosfera zilelor toride de vară, intitulată „Suavemente”. Single-ul cu beat up-tempo, vine însoțit și de videoclip, și pune în valoare, dintr-o perspectivă fresh și captivantă, hit-ul „Suavemente Besame” al faimosului artist Elvis Crespo.
Piesa a fost scrisă de Soolking și Voluptyk, cel din urmă fiind responsabil și de producția track-ului. Videoclipul însorit, regizat de Soolking și Digital Nak, se mulează ca o mănușă pe beat-urile cântecului, ilustrând un peisaj idilic de vară, în care lumea se lasă purtată de ritmurile muzicii.
Din 2018, de când a impresionat pe toată lumea cu freestyle-ul său live la stația franceză de radio Skyrock (care a acumulat peste 308 milioane de vizualizări pe YouTube), Soolking a fost de neoprit. Proiectele lansate de artist până în prezent i-au întărit statutul drept unul dintre cei mai remarcabili artiști de pe scena franceză de rap și R&B.
Albumul său de debut, „Fruit du demon”, lansat în 2018, a avut succes internațional și a înregistrat peste 600.000 în vânzări la nivel mondial. Pe album au fost incluse hit-urile „Guerilla” și „Dalida” (care s-a pozițional pe al șaselea loc în topurile globale de pe Deezer chiar din ziua lansării).
În 2020, acesta a lansat cel de-al doilea album de studio, denumit „Vintage”, care s-a vândut în peste 355.000 de copii la nivel global. Pe acest album se regăsește si mega hit-ul „Melegim”, în colaborare cu Dadju.
În 2021, Soolking a lansat o piesă în colaborare cu Tayc – „Bye Bye”, care a strâns peste 18 milioane de vizualizări, și și-a unit forțele cu Rim’K pentru single-ul „Lela”, ce a înregistrat peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube. În prezent. Soolking a acumulat peste 6 miliarde de ascultări pe platformele de streaming de pe tot mapamondul, iar clipurile sale de pe YouTube însumează peste 1 miliard de vizualizări.

 

 

Tears For Fears a lansat albumul “The Tipping Point” 

Stream: https://umusic.lnk.to/TheTippingPointPR

Tears For Fears a lansat albumul “The Tipping Point”. Este primul material discografic din ultimii 17 ani. Acesta va fi urmat de un turneu ce va începe în luna mai. Pitchfork, Vulture, Stereogum și alte publicații au declarat ca acest proiect este unul dintre cele mai așteptate din acest an.

În octombrie 2021, trupa a lansat primul single, „The Tipping Point”, surprinzând durerea de a vedea pe cineva pe care îl iubești pierzându-și lupta de lungă durată cu boala. Al doilea lor single, „No Small Thing”, a fost o întâlnire a celor doi, găsindu-și inima și sufletul pentru a completa albumul. Videoclipul însoțitor a fost realizat folosind doar imagini care arată conflictul dintre libertățile individuale și responsabilitatea colectivă. Cel mai recent single al lor, „Break The Man”, este o piesă plină de putere, care cere un echilibru mai bun între bărbați și femei. Inspirat de versurile melodiei, videoclipul cuprinde o lume care ilustrează realitatea construită a patriarhiei – un loc al ierarhiilor nesfârșite construite pe devotamentul orb pentru lucruri instabile și nesustenabile. Din interior, lumea pare infinită, dar din exterior este o simplă jucărie în mâna Universului.
În noiembrie 2021, trupa a anunțat, de asemenea, THE TIPPING POINT WORLD TOUR, cu sprijinul Garbage în S.U.A. Începând în Cincinnati, OH, pe 20 mai 2022, fanii vor vedea trupa cântând în peste douăzeci de orașe din America de Nord, înainte de a încheia cu spectacolul din Wantagh, NY, pe 25 iunie 2022.

Tears For Fears s-a format în 1981 în Bath, Anglia și are ca și membri pe Roland Orzabal (voce, chitară, clape) și Curt Smith (voce, bas, clape). Cu 30 de milioane de albume vândute în întreaga lume, cântând în fața nenumăratelor audiențe sold-out și câștigând diverse premii, trupa reprezintă o intersecție a gustului pop, lirismului inteligent și conștient. Debutul lor din 1983, “The Hurting”, a produs imnuri precum „Mad World”, „Change” și „Pale Shelter”, ajungând să câștige discul de aur în Statele Unite. Cântecele din 1985 din Big Chair au devenit un moment decisiv pentru grup și muzică în general.

Având semnătura câștigătoare a premiului BRIT „Everybody Wants to Rule the World”, „Shout”, „Head over Heels”, „Mothers Talk” și „I Believe (A Soulful Re-Recording)”, a fost certificat cu 5 discuri de platină și a ajuns pe primul loc în Top 200 Billboard. Slant l-a numit unul dintre „Cele mai bune albume ale anilor 1980”, a fost prezentat în cartea 1001 albume pe care trebuie să le auzi înainte de a muri, iar Consequence of Sound i-a acordat un rating rar A+. “Seeds of Love” din 1989 s-a dovedit a fi ultima colaborare între Orzabal și Smith, până la „Everybody Loves A Happy Ending” din 2004, care a reaprins focul creativ dintre ei. Trupa s-a angajat într-un turneu de trei ani în America de Nord, Japonia, Coreea de Sud, Manila și America de Sud începând cu 2010. ADN-ul duo-ului rămâne încorporat în trei generații de artiști atât la nivel subtil, cât și la nivel decisiv. Influențând muzica rock, hip-hop, muzică electronică, indie și nu numai, Kanye West a interpolat „Memories Fade” în „The Coldest Winter” din „808s & Heartbreaks”, The Weeknd a infuzat „Pale Shelter” în „Secrets” de pe „Starboy”, iar Drake a folosit „Ideas as Opiates” ca fundație pentru „Lust For Life”, în timp ce Ally Brooke Hernandez, Adam Lambert și Gary Jules au înregistrat cover-uri populare ale „Mad World”. În 2021, trupa a fost onorată cu premiul pentru colecția de cântece excepționale la Premiile Ivor Novello.

Între timp, cântecele clasice ocupă un loc proeminent peste tot, de la „The Wire” și „Donnie Darko” până la „Straight Outta Compton” și „Mr. Robot”. Cu mult înainte de a deveni o piatră de temelie culturală, Tears For Fears a constat pur și simplu din doi prieteni de școală care au crescut în Bath, Somerset, Marea Britanie.

Cu „The Tipping Point” și un turneu cuprinzător, Orzabal și Smith rămân la fel de zgomotoși ca întotdeauna, în timp ce încă o generație se pregătește să cânte cu ei din nou.

 

 

Mura Masa face echipă cu Lil Uzi Vert, PinkPantheress și Shygirl pentru single-ul „bbypancakes”

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=sBXtJGLhSk8

Mura Masa face echipă cu Lil Uzi Vert, PinkPantheress și Shygirl pentru „bbypancakes”. Noua piesă a artistului prezintă latura sa experimentală, combinând artiști din genuri diferite pentru a își expune viziunea sa despre pop-ul modern.
„bbypancakes” a fost concepută în timpul turneului pentru albumul “R.Y.C”, care a fost anulat din cauza pandemiei.

Piesa evidențiază o perioadă de la începutul anilor 2000, plină de entuziasm cu privire la viitor, înainte de „cinismul pre-tehnologic”. Mura vede aceea perioadă ca o eră plină de noutăți si de sentimentul de traire în viitor, iar acum totul a devenit plictisitor.

Mura Masa este un curator, producător și artist certificat cu discuri de platina și câștigător de Grammy. Albumul de debut, “Mura Masa”, a fost lansat în 2017, fiind realizat în colaborare cu cei mai mari artiști din lume. Proiectul a schimbat percepția ascultatoriilor, despre cum ar trebuie să sune un album modern pop. Artistul a depăsit borna de 2 miliarde de stream-uri, a fost nominalizat pentru premiul Ivor și a concertat la Alexandra Palace, Warehouse Project, dar și la alte festivaluri din întreaga lume. “R.Y.C” a fost o reinventare a propriul sunet, colaborând cu slowthai, Tirzah, Georgia. Albumul a fost laudat de NME, Mixmag, The Times, Wonderland și Dork.

Mura a lansat în 2020 un program de formare pentru femeile de culoare, prin care acestea sunt învățate despre turnee și spectacole live.

 

Ashley Kutcher a lansat single-ul „Love You More” 

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=n3rmA4_fCUo

Ashley Kutcher a lansat single-ul „Love You More”. Vocea dinamică se suprapune peste chitara delicată, producția neclară și ecourile calde, formând un cântec vulnerabil.
Despre cântec, Kutcher a spus: „Love You More” cuprinde gândurile și emoțiile de a fi blocat în trecut. Acest cântec este despre a simți că nu vei iubi niciodată la fel de inocent ca atunci când erai tânăr. Chiar și atunci când găsești pe cineva cu adevărat grozav, simți că ești incapabil să-l iubești la fel de puternic cum ai iubit înainte.”
Ashley a incitat un val de anticipare pentru sosirea piesei cu o campanie de pre-salvare pe TikTok. Înainte de melodie, ea a lansat la o serie de videoclipuri, generând peste 100.000 de vizualizări cumulate.
Fanii o pot asculta live la primele ei spectacole din Los Angeles și New York în martie. Ea va cântă la Moroccan Lounge din Los Angeles, CA pe 8 martie și la Mercury Lounge pe 10 martie în New York, NY.
“One Eighty”, EP-ul de debut, a fost lansat iarna trecută și include „Love You From a Distance”, prima melodie a ei care a devenit virală, acumulând peste 58 milioane de stream-uri. Despre proiect, Ashley spune că „One Eighty” este o colecție de cântece pe care le-am scris în timp ce viața mea a luat o întorsătură completă. Este un proiect despre descoperirea mea ca artist. Împreună, aceste cântece îmi spun povestea și nu aș putea fi mai încântată să o împărtășesc”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.