Jimmy Dub și LUZ ne surprind mai plăcut ca niciodată, chiar de Dragobete. Cei doi soți lansează o poveste de dragoste în versuri, intitulată „La Historia”, o piesă cu influențe latino. De asemenea, și videoclipul melodiei este unul impresionant.

„Această piesă este una foarte specială pentru mine, mai ales că este în colaborare cu soția mea. Am pus mult suflet și sper să ajungă la fiecare dintre voi așa cum trebuie. Mă bucur enorm de mult că am lansat « La Historia» chiar în ziua în care eu și soția mea, LUZ, am împlinit 5 ani de când ne cunoaștem”, a declarat Jimmy Dub.

Data de 24 februarie reprezintă motiv de dublă sărbătoare pentru Jimmy Dub și LUZ. Pe lângă lansarea piesei „ La Historia”, cei doi aniversează cinci ani de iubire.

Jimmy Dub este un nume consacrat în industria muzicală de la noi și nu numai. Totodată, este autorul piesei raggeton cu cele mai multe vizualizări pe YouTube din România. „Ese Amor”, lansată în anul 2015, are în prezent peste 114 milioane de vizionări, fiind într-o continuă creștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.