Smiley este primul invitat al lui Horia Brenciu în sezonul 2 din podcastul Lucruri simple. În timpul întâlnirii, artistul va răspunde cu sinceritate tuturor întrebărilor pe care Horia le are pregătite pentru el, despre viața personală și cea profesională, dar va învața și să facă murături. Totul pe ritmul muzicii. Podcastul este disponibil chiar acum, pe VOYO.

 

Prezentatorul Românii au talent dezvăluie ce piese îi cântă lui Josephine și face o analiză a cântecelor pentru copii: “Eu improvizez tot timpul, dar nu îi cânt cu versuri. Nu vreau să-i pătez cu nimic mintea curată. Acum, pentru că am un copil, sunt mult mai atent la poveștile pe care le știm noi de când eram mici”. Smiley povestește cu entuziasm și bucurie despre relația pe care o are cu fiica lui și faptul că nu o alintă niciodată: “Nu o alint, îi spun Josephine. Așa îmi doresc să-i spun mereu, e atât de frumos numele ăsta încât e păcat să-l strici. Am un copil foarte cool. Mergem cu ea în vacanțe, e cea mai bucuroasă când plecăm, îi place”.

 

Întrebat dacă merge la sală, Smiley recunoaște ce face greșit din acest punct de vedere: “Nu merg, merg la sala de acasă. Știu ce am de făcut, dar nu prea fac. Dacă m-aș ține de dietă, așa cum mi-a spus antrenorul, și dacă m-aș ține de sală, aș fi Adonis”.

 

În primul episod al podcastului Lucruri simple, aflăm despre începuturile trupei Simplu, relația pe care artistul a avut-o cu Marius Moga și ce s-a schimbat în ultimii 11 ani între ei, dar și care sunt piesele care l-au marcat de-a lungul timpului. “Când aveam 16 ani, cântam, eram într-o trupă la Pitești. Am avut ocazia să lucrez în studio cu Gyuri Pascu. Eu am fost mai atras de producție, compoziție, de munca din spatele artistului decât de munca asta din față. N-am fost niciodată frumușel, eram doar mai tinerel. Acum nu mai sunt orgolios, nu mai simt că am ceva de demonstrat, muzica nu mai e o chestie de competiție, sunt mult mai liber, înțelept”, spune el.

 

„Sunt bărbos pentru că Gina nu mă primește altfel acasă. Mi-am tuns barba și nu m-a mai recunoscut”, va mai dezvălui Smiley.

 

Începând de astăzi, Horia Brenciu va aduce, în fiecare vineri, invitați de renume în podcastul Lucruri simple, în PREMIERĂ, pe VOYO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.