O nouă surpriză muzicală vine de la Hevito, artistul din Republica Dominicană, pe numele lui real Hector Manuel Severino Hernandez. Noua piesă a artistului, la care a filmat și videoclip, se numește „La Vesina” și acesta mărturisește că este vorba de „vecina de lingă casă care niciodată nu te lasă”.

Solistul cunoscut pentru piesele internaționale „Bailando”, „Viajero”   sau “Latin Heart” a revenit în atenția fanilor cu o nouă surpriză muzicală, o piesă de care te vei îndrăgosti, cu siguranță. Este vorba de melodia „La Vesina” sau „Vecină”, care atunci când soția este plecată la muncă și partenerul ei este plecat, cei doi se întâlnesc la un pahar de vin și la discuții interminabile. „E bombă piesă, este foarte antrenantă, exact ce se cere pe piață. Am lucrat la melodie cu Alin Radu, care a făcut instrumntalul și eu am făcut linia melodică și versurile. Iar Claudiu Stan. Videoclipul este unul foarte antrenant, de imagine, iar în el apare o domnișoară extrem de sexy. Filmările au durat mai multe ore pentru că au filmat mai multe videoclipuri o dată. „Piesă asta a fost inspirată din viață de zi cu zi. Mă inspir de fiecare dată din viață reală. Muzică mea este inspirație și pentru alții”, ne-a mărturisit Hevito care este foarte încântat atât de piesă cât și de noul sau videoclip.

Hevito pe rețelele de socializare

https://www.facebook.com/HevitoOfficial

https://www.youtube.com/channel/UCmzWFvbp3g4CrzmYIFi-ItQ

https://www.instagram.com/hevitohector/

https://open.spotify.com/artist/0TbQ4yiYMSIDeDKvvMS3fw

https://www.tiktok.com/@hevitohector

https://www.youtube.com/watch?v=oOm-6Bw3N4E&t=17s

Hevito – La Vesina (Official Video)

Stream & Download “La Vesina” on all platforms: https://bfan.link/la-vesinaSubscribe to the Hevito Hector channel for all the best and latest official music …

www.youtube.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.