Saptamana asta v-am pregatit:
• v-am pregatit cele mai interesante vesti din online
• dam cu premii oferite de Pepsi Max, Lay’s MaxX si Cineplexx Romania
• aflam care sunt noile recomandari din rubrica De vazut
• radem cu pofta, in lumea Tik Taka
• si ascultam cele 6 recomandari pentru playlist-ul vostru de weekend
🤩
Emisiune sponsorizata de Pepsi Max, Lay’s Maxx si Cineplexx Romania.

❗ CONCURS ❗ Emisiunea „Online cu de toate” (sezonul 4) vă oferă în continuare 3 pachete de premii de la Pepsi Max și Lay’s Maxx și 5 invitații duble la premierele săptămânii, în cinematografele Cineplexx din țară („Nightmare Alley”, „Superhéros malgré lui” și „Odată pentru totdeauna”).

🥤 Pentru a intra în primul concurs, trimite-ne un mesaj privat (până mâine, la ora 10:00), în care ne spui codul de concurs (e afișat pe ecran, în timpul episodului postat pe YouTube), numele complet și orașul din care ești. Nu uita să dai Subscribe canalului de YouTube PlayU RO. Noi vom alege (prin random.org) 3 răspunsuri, care vor primi: 1 bax de Pepsi  + 1 hanorac Lay’s Maxx; 1 bax de Pepsi Max + 1 bax de Lay’s Maxx; o minge + o geantă pentru sală Lay’s Maxx.

🎞 Pentru una dintre cele 5 invitații duble (la premiera dorită), valabilă în perioada 25 februarie – 3 martie 2022, spune-ne (într-un mesaj privat, trimis până mâine, la ora 10:00) în ce locație Cineplexx vrei să mergi la film (Titan, Băneasa, Satu Mare, Sibiu sau Târgu Mureș) și care e # de concurs (îl afli urmărind episodul de azi, pe YouTube). Noi vom alege (prin random.org) 5 mesaje private care menționează fiecare locație și # corect, pentru a le premia.

Numele tuturor câștigătorilor vor fi anunțate în această postare, după alegerea lor. Urmărește episodul din „Online cu de toate”, pentru mai mult detalii! Concursurile au loc săptămânal, deci stai cu ochii pe noi. Nu ne supărăm dacă ne dai Like & Share! #concurs #pepsimax #laysmaxx #cinema 🎁 🎬

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.