Cristian Porcari a lansat noul single „Nouă Vieți” – O piesă dramatică, cu o mare încărcătură emoțională, ce are în spate o poveste de dragoste atemporală, ce nu cunoaște timp sau spațiu, cu un videoclip pe măsură, un single cu mesaj puternic, cu care va rezona publicul din mai multe generații.

 

 După succesele înregistrate cu piesele „Bolnavi de amintiri”, care a adunat peste 3,3M vizualizări, respectiv  „Dansează cu mine” 5,3M vizualizări, Cristian Porcari lansează o nouă melodie în același stil pop, o baladă despre o dragoste profundă prin care se transmit emoții puternice. 

 

 „Ideea acestei piese mi-a venit după ce am văzut filmul 10,000 BC în care un războinic dintr-un trib încearcă să își salveze iubita, trecând prin mai multe aventuri pentru a ajunge la ea și a o salva din mâinile celor care au răpit-o. La fel ca și în cazul celorlalte piese compuse de mine, le-am prezentat ideea cântată la chitară într-o formă acustică, echipei mele  de la The One Records, care au fost încântați de ea. Dael Damsa a produs piesa aducându-și touchul personal, iar Claudiu Cota m-a ajutat pe partea de versuri. Împreună am lucrat ideea de bază a piesei, care a prins viață într-o formă finală, transformându-se în ceea ce este astăzi „Nouă vieți „, povestește Cristian Porcari.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=vbLnodCP3yM

 

 Povestea videoclipului vine în completarea subiectului piesei, aducând un plus de dramatism.  În videoclipul „Nouă Vieți” este surprins parcursul unui războinic, interpretat de Cristian Porcari. Întoarcerea acasă și revederea persoanei iubite sunt ceea ce îl motivează să continue. Drumul spre casă aduce obstacole, eroul nostru înfruntându-se chiar cu foamete, sete și cu personaje care îl vor reține din revederea persoanei iubite.

 

 La fel ca videoclipurile precedente lansate de Cristian Porcari , și acesta poartă semnătura echipei talentate de la Mau Creative.

 

 Întrebarea pe care o adresează Cristian Porcari publicului este “Oare tu ai căuta o viața cât pentru nouă vieți?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.