În această seară, intrăm în singurul loc din România unde se prepară hrană proaspătă pentru investitori: Imperiul Leilor. Mai pregătiți ca niciodată, leii vor devora idei și vor degusta business-uri creative, de la ora 21:30, la PRO TV.

 

Nina și Ioan Rus, un cuplu din județul Bistrița îi va purta pe investitori în lumea fascinantă a bucatelor tradiționale românești, pregătite cu grijă din cele mai proaspete ingrediente. Îmbrăcați în port popular, cei doi pășesc cu emoție în Imperiul Leilor: ”Vai de mine! Cum să nu ai emoții când ai asemenea oameni în față? Abia aștept să-i cunosc în realitate! Cred că nu-s așa răi cum par”, vor spune aceștia înainte să dea nas în nas cu leii. Propunerea lor de asociere vizează o păstrăvărie, un restaurant, o băcănie, o pensiune, dar și o secție de producție a preparatelor din pește. Pentru a ceda o parte dintre acțiunile pe care le dețin în aceste afaceri, cei doi vor 1 milion de euro de la investitori.

 

Leii se vor uita cu atenție la fiecare detaliu al propunerii lor înainte de a le face o oferta. ”Sunt foarte departe de ceea ce faceți voi aici și nici nu înțeleg multe. Nu știu ce e bine, ce e rău, eu știu ca și client, îmi place, dar nu știu mai departe cum se fac banii din tipul acesta de produs”, le va spune Dan Șucu. Un alt leu se va retrage în mijlocul negocierii, în ciuda faptului că apreciază tot ceea ce au reușit cei doi să construiască: ”Sunteți extraordinari! Ne-ați arătat că sunteți oameni, că aveți emoție și că puteți face lucrurile să creeze emoție și altora. Și asta e minunat! Afacerea voastră cred că e bună, dar nu pentru mine”, le va spune un alt investitor.

 

Dacă vor reuși cei doi soți să convingă leii să scoată 1 milion de euro din buzunar, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. Ediția Imperiul Leilor din această seară este disponibilă în avans pe VOYO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.