Un nou produs „Hood Famous” este fresh și gata de lansare.  Johny Romano feat. Connect-R aduce în atenția fanilor săi o piesă care va atrage atenția tuturor: “Polițai”! Melodia este inspirată din realitate iar cei doi artiști explică exact de ce au denumit-o așa!

“Piesa lui Johny, din start, nu trebuie să fie comparată cu prima, pentru că nu se încadrează în același perimetru muzical! Cine face asta, e într-o mare eroare! Piesa lui Johny are un mesaj social despre infracționalitate și vorbim despre infracționalitatea în general în România, dar mai cu seamă la semenii noștri romi. Sunt chiar și niște date istorice acolo,  am avut onoarea să-l avem invitat chiar  și pe Gelu Duminică care este un istoric rom și e un clip social, e o piesă socială. Totul a plecat de la același mod de lucru în care eu am făcut instrumentalul, Johny a venit, a făcut refrenul, după care am scris strofele singuri, am făcut partea aia de final în care Johny arată profunzimea gândurilor lui și  cine traduce versurile de la sfârșit, s-ar putea să fie foarte surprins de modul frumos în care gândește acest copil!”, a povestit Connect-R despre Johny Romano și  “Polițai”!

Connect-R se ocupă atent de Johny Romano care, la rândul său, este foarte norocos că beneficiază de atenția unui artist de top.

“Melodia „Polițai” este o operă hip hop în colaborare cu Connect-R, de care sunt foarte mândru. Refrenul „Domn’ Polițai, probleme cu mine n-ai” provine din realitate, în sensul în care stau cât mai departe de probleme deoarece știu unde pot duce acestea. Clipul și melodia descriu o parte din istoria romilor. Videoclipul regizat de către Cristi Roman depictează realitatea  unei perioade istorice folosind o peliculă „crudă” (raw). Refrenul și versul reprezintă realitatea mea,  lupta pentru acest respect numit „egalitate”  și în același timp respect pentru cei care au făcut-o înaintea mea”, mărturisește Johny Romano, artist al casei de producție „Hood Famous”, de care Connect-R este foarte mândru pentru că este foarte talentat.

https://youtu.be/O5WYft9Lyyg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.