Rareș Năstase a adus duminică în atenția românilor problema contrabandei cu țigări, care, pentru unii, a devenit un mod de viață. A pătruns atât de adânc în inima unor localități încât pare imposibil de stârpit, mai ales acolo unde până și stâlpii comunității devin părtași în filiere.

 

Reportajul Contrabandă cu și fără filtru a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 7.2 puncte de rating și 22% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 4.1 puncte de rating și 12.6% share. La nivel național, peste 1.1 milioane de români au urmărit România, te iubesc!.

De ani de zile, la granițele României, se duce o bătălie continuă. Un joc în care ambele tabere se perfecționează permanent. Combatanții sunt poliția de frontieră și procurorii DIICOT, de o parte, iar de cealaltă, multe rețele de criminalitate transfrontalieră.

Femei și bărbați, fii și părinți, unchi și mătuși, hora contrabandei îi atrage pe mulți. Și cel mai dificil de combătut este atunci când contrabandiștii iau de partea lor oameni din rândurile polițiștilor care păzesc frontiera și care ar trebui să oprească trecerile ilegale cu țigări.

Duminică, de la ora 18:00, România, te iubesc! continuă cu un nou reportaj.

Noul sezon România, te iubesc! este disponibil online și pe voyo.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.