A început cea mai dificilă săptămână a show-ului fenomen Survivor România! Când credeau că au înțeles jocul și că sunt pregătiți pentru orice provocare, concurenții au avut parte de un șoc! După un Joc de Recompensă, câștigat cu 10 la 5 de către Faimoși, ambele triburi s-au îndreptat spre o întâlnire cutremurătoare cu Daniel Pavel.

Ajunși la un Consiliu de Urgență care îi trecea deja prin cele mai diverse emoții, luptătorii au avut parte de un anunț care le-a demontat tot ceea ce știau despre competiție. ”Un Faimos și un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă. Cei doi nu vor participa la jocurile rămase”, a fost anunțul lui Daniel Pavel.

Cele care au putut face nominalizările au fost concurentele care au avut cel mai bun timp în jocul de Recompensă: Natalia Duminică, pentru Faimoși și Ștefania Ștefan, pentru Războinici. Iar alegerile lor nu au întârziat să apară: CRBL și Relu Pănescu sunt primii concurenți trimiși pe Insula Exilului, în acest sezon. Cum se vor descurca aceștia și cum au primit vestea, aflăm diseară într-o ediție ce nu poate fi ratată.

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 23:01. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 10.6 puncte de rating și 26.4% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.3 puncte de audiență și 18.1% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au fost cu ochii pe Survivor România, iar în minutul de aur, la ora 21:17, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Nu mai e loc de regrete, nici de pași dați înapoi! Diseară, de la ora 20:30, cele două echipe vor lupta pentru Imunitate! Însă, în același timp vor fi nevoiți să decidă dacă își hrănesc colegii, iar apoi să se întâlnească la Consiliul de Nominalizare cu cei pe care au ales să îi exileze. Ce reacții vor apărea? Cine va fi în pericol de eliminare?

După un început incredibil al săptămânii de Survivor, Zanni aduce și în această seară o ediție de neratat a show-ului Survivor: Extrashow!

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o seară în care cărțile se dau pe față, în care lupta este tot mai acerbă și în care speranța de a rămâne în joc este cea mai mare motivație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.