O poveste de dragoste neconsumată, o piesă bazată pe un ultim „ Bună”, pe care, poate, de multe ori nu mai ai curaj să-l spui. După succesul de care s-a bucurat cu hitul „ Ard Tot”, Amedeo lansează vineri, 18 februarie, o bucată din sufletul său.

„ Bună, sunt vocea care îți spune întruna sună-l”, așa începe piesa care ne îndeamnă să ne facem curaj, să trăim viața fără regrete și să înfruntăm realitatea, oricât de dură și grea ar fi. Pentru Amedeo a fost nevoie să piardă ca să descopere, în cele din urmă, toate aceste lucruri.

„A fost nevoie să pierd că să pot spune « Bună » din nou fără remușcări. Piesa este pentru o persoană anume și vorbește despre o conexiune din trecutul meu, care a ridicat atâtea întrebări și a uitat de răspunsuri. De aceea am construit un dialog cu ea, cea care nu a mai fost să fie! Închei cu un sincer « Bună, știu că m-ai uitat, dar poate piesă asta îți va aduce aminte de mine », a declarat Amedeo.

Ușor, ușor, cariera artistică a lui Amedeo începe să prindă un contur inedit. Un tânăr cu vise mari și cu zâmbetul larg pe buze, din Călărași, Amedeo a lansat prima sa piesă, „ Ard Tot”, în luna septembrie a anului trecut, alături de Oana Marinescu. Melodia a strâns peste 200 de mii de streamuri în Spotify și se află în mai multe topuri ale radiourilor din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.