Cel mai greșiit podcast din România și singurul în care prezentatorul se schimbă de la o ediție la alta începe astăzi, 18 februarie. În fiecare ediție, actorul intră în pielea mai multor personaje sau persoane publice din România și intervievează vedete care au parte de întâlnirea vieții lor și de o experiență inedită.

Uită de discuțiile plictisitoare, la The Wrong Podcast totul e greșit. Toate întrebările sunt un mister, chiar și pentru prezentator, pentru că acesta își schimbă personalitatea de la o ediție la alta. Invitații nu au habar peste cine pot da în momentul în care acceptă provocarea. Pot fi Smiley, Maia Morgenstern, Andreea Tonciu, Președintele Klaus Iohannis, Vadin Tudor sau Victor Rebengiuc.

Podcastul începe cu Radu Beligan prezentator, care stă față în față cu Selly pentru o discuție despre vlogging, curiozități despre influenceri, branduri internaționale, chat și videochat și multe alte subiecte ale căror răspunsuri vin de la invitatul primei ediții.

Nu lipsesc nici jocurile, iar cei doi încearcă împreună câteva mișcări de yoga, o sesiune de meditație și improvizează o piesă trap. Întreaga întâlnire dintre cei doi și provocările la care este supus Selly, primul invitat al podcastului, pot fi urmărite pe VOYO.

The Wrong Podcast este un produs lansat sub conceptul VOYO Originial și va fi disponibil săptămânal, în fiecare vineri, începând din 18 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.