Toni Grecu, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți umoriști din România, este invitatul de duminică aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, de la 22:30.

De profesie inginer, Toni Grecu a fost atras de scenă încă din studenție și și-a dedicat întreaga viață divertismentului, iar duminica aceasta, renumitul umorist ne va dezvălui lucruri neștiute atât despre viață personală, dar cât și despre parcursul său în lumina reflectoarelor.

Chiar dacă numele lui Toni Grecu este sinonim cu umorul de calitate, acesta se autocaracterizează că fiind un om “sobru”. Specialist în satiră politică, fin observator al societății actuale, “condeiul” lui Toni Grecu i-a vizat pe cei mai mari politicieni ai României din ultimii 30 de ani.

Toni Grecu este căsătorit și are un fiu, iar în cadrul interviului maraton umoristul va face și dezvăluiri interesante care au legătură cu aspecte ale vieții sale personale.

“De ce s-a rupt <Divertis>?”, “Cât umor există în ură?”, “V-a amenințat vreun politician?”, “Vă enervează comparația cu <Vacanța Mare>?”, “A dispărut prostia din România?”, “Vă place să vă certați cu soția?”, “Fluierați în casă?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care celebrul umorist Toni Grecu este invitat să răspundă, duminică, 20 februarie, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, începând cu ora 22:30, la Kanal D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.