După ce Liviu Teodorescu a cântat în premieră la Virgin Radio România piesa „Mi-am pierdut răbdarea”, fanii au așteptat cu nerăbdare lansarea oficială a acestui track cu beat uptempo și, al cărui titlu, definește starea de spirit a oamenilor din ultimii doi ani.

De astăzi, joi, 17 februarie 2022, single-ul „Mi-am pierdut răbdarea” poate fi ascultat pe toate platformele de streaming.

Ascultă „Mi-am pierdut răbdarea” AICI: https://liviuteodorescu.lnk.to/MiAmPierdutRabdarea

Această piesă a fost scrisă și compusă de Liviu Teodorescu, iar, de producția cântecului s-a ocupat George Călin, cunoscut sub numele de scenă Manuel Riva, care a colaborat și în 2021 cu Liviu pentru piesa „Muzele”. Așa cum ne-a obișnuit artistul, „Mi-am pierdut răbdarea” este un track care gravitează în jurul iubirii, mai precis, Liviu vorbește în discursul lui muzical despre starea de nerăbdare și adrenalina care intervin atunci când ești interesat de o persoană și vrei să faci primul pas pentru a-i capta atenția.

Liviu Teodorescu a declarat: „Piesa asta e una din cele mai dinamice pe care le-am scos. E vorba de focul acela pe care îl simți atunci când vezi pe cineva și simți că îți pierzi răbdarea, vrei să intri în vorbă, să faci ceva. Abia aștept să cânt piesa aceasta la concerte, sincer, are un vibe uriaș ❤️”.

Fiți pe fază, videoclipul single-ului, care va transpune într-un mod inedit mesajul piesei pe micile ecrane, va fi lansat curând.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine ale noii generații din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 de mii de urmăritori. Interpret și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci, a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. În 2021, Liviu Teodorescu a colaborat cu Manuel Riva pentru single-ul „Muzele”, a lansat, pentru al 4-lea an consecutiv, „LiTE Moments Vol. 4”, o colecție de 3 piese de suflet, și a lucrat pentru prima dată împreună cu Ștefan Bănică pentru cântecul romantic „Ne Vedem Într-un Vis”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.