Anul acesta, noua colecție Pandora de Valentine’s Day reprezintă micile dovezi de iubire regăsite în fiecare zi, care sunt prețuite cel mai mult, pentru totdeauna. Un gest care spune „însemni atât de mult pentru mine” ne permite să celebrăm iubirea în toate formele ei și să le arătăm celor dragi cât de mult înseamnă pentru noi.

 

În vremuri provocatoare, micile acte de bunătate ne fac să ne simțim cel mai apreciați, iar amintirile acestora vrem să le păstrăm aproape mereu. Pentru a sărbători aceste mici acte de dragoste, Pandora a dezvoltat talismanul pandantiv cu Lacăt ce poate fi despărțit, un design care ne permite să surprindem cele mai frumoase amintiri și să le purtăm cu noi oriunde am merge.

 

Noul design reimaginează lacătul ca un simbol al iubirii veşnice: încuie lacătul cu o cheie şi oferă-i-o celei pe care-o iubești. Disponibil în argint 925, în amestec unic de metal placat cu aur de 14k și amestec unic de metal placat cu aur rose de 14k, lacătul este un hibrid unic între un talisman, un talisman pandantiv și un clips și se alătură noului motiv în formă inimă conceput pentru a celebra dragostea sub toate formele ei, pretutindeni.

 

Francesco Terzo și Filippo Ficarelli, duo-ul innovator din spatele creațiilor Pandora, menționează: „Noul talisman pandantiv Lacăt care poate fi despărțit evidențiază legăturile dintre relații și simbolizează tocmai închiderea acestora și purtarea lor pentru totdeauna, aproape de tine”. Pentru fiecare act de iubire, pentru fiecare poveste a unui cuplu, am dezvoltat o bijuterie Pandora.

 

Lasă-ți persoana dragă, propriul tău Valentine, să poarte inima ta aproape mereu cu acest Colier și Cercei Inimă Strălucitoare, disponibile în set pentru a fi oferite cu dragoste.

 

Fie ca dragostea ta să strălucească precum aurul cu noua brățară Pandora Moments cu închizătoare în formă de T, pentru prima dată placată cu aur de 14k.

 

Inelele în formă de iadeș realizate din diverse metale pot fi, de asemenea, o alegere inspirată pentru persoana dragă.

 

#PandoraValentines

 

 

DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.