Găteşte italieneşte cu Luca (Luca’s Key Ingredient): Premiera pe 14 Martie de la 21:30

În primul său serial de televiziune, bucătarul italian Luca Ciano ne prezintă ingrediente excepționale italiene și australiene. Putem afla povestea fiecăruia dintre ingredientele esențiale, în timp ce Luca servește bucate prin care putem gusta adevărata savoare a Italiei. Pasiunea lui Luca pentru gătit, cunoștințele sale profesionale extraordinare și personalitatea jovială sunt ingredientele speciale din bucătăria italiană.

 

 

Regina ciocolatei, sezonul 2 (Chocolate Queen): Premiera pe 19 Martie, de la ora 18:30

Kirsten Tibballs, desemnată drept „regina ciocolatei” în emisiunea MasterChef, este unul dintre cei mai populari patiseri și ciocolatieri din Australia, care se bucură de recunoaștere internaţională. De-a lungul anilor, Kirsten a dezvoltat numeroase metode și tehnici simple, ușor de adaptat, prin care creează deserturi fabuloase cu ajutorul unor instrumente disponibile în orice bucătărie. Majoritatea rețetelor necesită un timp de preparare de sub 20 de minute, iar rezultatul este incredibil!

În bucătărie cu Nadiya (Nadiya’s Fast Flavours) Premiera: 28 Martie, de la ora 22:30

Misiunea declarată a Nadiyei Hussain este să readucă entuziasmul în mesele noastre de zi cu zi. Este convinsă că cel mai bun mod de a face acest lucru e să introducem rețete inspirate și o mulțime de trucuri noi pentru a face mâncarea mai delicioasă. Episoadele tematice prezintă mâncăruri deosebite, preparate proaspete și sănătoase, alături de gustări pentru ocazii speciale, iar Nadiya va încerca să aducă în farfurie tot ce este mai bun: acru, dulce, condimentat, picant, suculent, rustic, gust de nuci – nicio aromă nu poate rămâne nedescoperită. În noul serial „apetisant”, Nadiya dezvăluie modul în care funcționează fiecare combinație de arome, dar mai prezintă și rolul acestora în evocarea sentimentelor și nostalgiei, iar în timp ce gătește, ne împărtășește propriile amintiri și povești.

Reţetele rapide ale Nadiyei (Nadiya’s Time to Eat): Premiera pe 31 Martie, de la 22:30

Nadiya Hussain dezvăluie trucuri culinare ingenioase care pot economisi timp. Ea prezintă rețete simple și delicioase, ca să ne arate că oricine poate găti mâncăruri sau dulciuri de casă grozave, indiferent cât de aglomerat are programul zilnic. Emisiunea ei vine în ajutorul telespectatorilor solicitaţi de cotidianul agitat: vizitează pompierii, șoferii de camion și părinții la locurile de muncă, și se întâlnește cu oameni din industria alimentară care produc ingredientele practice preferate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.