După un an extraordinar, plin de hit-uri și succese, Olivia Addams revine cu o nouă piesă în limba engleză – “Never Say Never”. În spatele optimismului și energiei transmise de melodie, există un mesaj mai profund transmis de către Olivia. În momentele când ne dăm seama că viața trece pe lângă noi, realizăm că timpul pentru a face lucruri este “acum” și nu mai suferă amânare.

Piesa este compusă de Olivia Addams, Marius Dia, IRAIDA and Achi, iar producția a fost asigurată de Achi și Alex Parker.

“<<Never Say Never>> aduce un aer nou și încurajator asupra vieții, unde probleme cad pe locul doi și noi devenim prioritatea noastră principală. Viața este scurtă și trebuie să profităm de fiecare secundă și să scoatem tot ce este mai bun din ea. Uneori ne simțim mici și neputincioși în comparație cu măreția lumii, dar trebuie să profităm și să ne evidențiem în marea de oameni” ne-a spus Olivia despre noua ei lansare.

Olivia a lansat la început de 2022 prima ei piesă în limba română. Se numește “Scrisori în minor” (by Carla’s Dreams) și poate fi ascultată pe toate radiourile din România, iar videoclipul piesei a depășit 1 milion de vizualizăi pe YouTube.

Olivia Addams este una din româncele cu un drum muzical internațional de neoprit. Se face remarcată prin vocea ei nordică și farmecul est-european. Anul 2021 a fost cel mai bun din cariera ei de până acum, deoarece a avut trei hit-uri internaționale în România, Polonia și Ucraina, și ascultători din Rusia, Cehia și Turcia. Piesa “Stranger” a fost locul întâi pentru opt săptămâni la rând în Polonia și locul întâi pe Shazam Polonia. Cântecele “Are we there” și “Dumb” au avut performanțe similare, iar la final de 2021 cele trei melodii au fost clasate în Top 100 Cele mai difuzate piese pe Radio în Polonia. Aceleași trei piese au fost regăsite și în Top 100 Media Forest 2021 din România. Performanțele din Polonia au condus-o spre colaborarea “Broken” alături de Gromee, un DJ și producător polonez ce are la activ 10 single-uri de platină în țara lui natală. Olivia este cântăreață, compozitoare și o stea în devenire, reprezentând energia unei generații noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.